۱۴۰۰ جمعه ۱۵ مرداد
شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر
ارزیابی برنامه واکسیناسیون کرونا در شهرستان مهر
تاکید بر ثبت مشخصات دریافت کنندگان واکسن کرونا پیش از تلقیح واکسن

نقاط قوت و قابل ارتقاء واکسیناسیون کرونا در شهرستان مهر از سوی نماینده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، رییس شبکه گفت: «خوبیار جعفری» پس از حضور در نشست هم اندیشی ستاد مدیریت کرونای شبکه بهداشت و درمان این شهرستان و بررسی مستندات برنامه عملیاتی گام پنجم بسیج ملی مقابله با همه گیری کووید19، از پایگاه واکسیناسیون شهر «مهر» بازدید کرد.

«سیدحسن خلیلی» افزود: نماینده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بر اساس چک لیست گام پنجم مقابله و طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی»، زیرساخت ها، نیازمندی ها، فضای فیزیکی، تجهیزات و میزان آگاهی کارکنان بخش واکسینه را ارزیابی کرد.

او اضافه کرد: در بازدید رییس گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت، مستندات آموزش و اطلاع رسانی، همکاری های درون و برون بخشی، پشتیبانی، سطح ارائه خدمات و شاخص های دیگر اجرای گام پنجم بسیج ملی مقابله با همه گیری کووید19 در شهرستان مهر پایش شد.

خلیلی گفت: این ناظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بر ثبت مشخصات دریافت کنندگان واکسن کرونا پیش از تلقیح واکسن و ساماندهی استقرار نیروها و تجهیزات در پایگاه های واکسیناسیون کرونا تاکید کرد.

در نشست هم اندیشی ستاد مدیریت کرونای شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، رییس شبکه و مسوولان واحدهای بهداشتی، اداری و پشتیبانی و در بازدید از مرکز واکسیناسیون شهر مهر، رییس، معاون بهداشتی و مسوولان واحدهای ستاد گسترش، سلامت جوانان و پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر این شبکه حضور داشتند.

1400/02/20
سارا جعفری سارویی