۱۴۰۰ جمعه ۱۵ مرداد
شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر
بازدید از منطقه عشایرنشین شهرستان مهر در بسیج ملی تغذیه
ارزیابی عملکرد بهورز عشایری در زمینه مراقبت های بهداشتی

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر از ارزیابی خدمات بهداشتی در منطقه عشایر نشین «بس شهید» در یازدهمین بسیج ملی تغذیه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، «سیدحسن خلیلی» گفت: در این بازدید، خدمات بهداشتی ارائه شده در خانه بهداشت سایر عشایری و روند برپایی کلاس های آموزشی برای دانش آموزان بررسی شد.

او افزود: در دیدار با بهورز و آموزگار عشایری، دانش آموزان و خانوار عشایرنشین، مکمل های ویتامین D و آهن توزیع و اصول تغذیه سالم و خودمراقبتی بویژه اقدامات پیشگیرانه کووید19 آموزش داده شد. همچنین گروه های هدف مانند سالمندان و افراد دارای بیماری متابولیک، مشاوره های لازم را دریافت کردند.

خلیلی اضافه کرد: در این بازدید، عملکرد بهورز ویژه عشایری در زمینه مراقبت های بهداشتی از مادران باردار، کودکان، سالمندان و میانسالان و ثبت مراقبت ها در سامانه «سیب» و سلامت آب شرب و نحوه گندزدایی مخازن آب نیز ارزیابی شد.

در بازدید از منطقه عشایرنشین بس شهید که به مناسبت یازدهمین بسیج ملی تغذیه انجام شد، مسوولان واحدهای امور عشایر و مبارزه با بیماریهای واگیر، بهبود تغذیه، سلامت خانواده و جمعیت و بهداشت محیط، رییس شبکه بهداشت و درمان را همراهی و بر لزوم ارائه خدمات به جامعه ششصد و پنج نفری عشایر شهرستان مهر تاکید کردند.

1399/10/29
سارا جعفری سارویی