۱۴۰۰ جمعه ۱۵ مرداد
بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) شهرستان مهر
محوطه سازی، مهاربندی و تکمیل ساختمان الحاقی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) شهرستان مهر تا پایان سال 1399
پروژه تکمیل ساختمان الحاقی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) شهرستان مهر، با پیگیری ویژه مدیران و هیات امناء این بیمارستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) شهرستان مهر، رئیس بیمارستان شهرستان مهر با اعلام این خبر گفت: پس از پیگیری های بسیار، موفق به خلع ید پیمانکار قبل و عقد قرارداد با پیمانکار جدید برای تکمیل ساختمان الحاقی این مرکز درمانی شدیم.

«هادی اکبری» با قدردانی از رئیس و معاونین دانشگاه، مدیریت فنی دانشگاه، مسوولین شهرستان مهر و هیات امناء بیمارستان، گفت: این پروژه با هزینه ی بالغ بر
80 میلیارد ریال با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) ، بنیاد برکت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز طرح ریزی شده است.

او افزود: حداکثر تا پایان سال
1399 شاهد تکمیل بخش های اورژانس، اتاق عمل، جراحی، آزمایشگاه، رادیولوژی و CSR و همچنین مهاربندی و محوطه سازی ساختمان الحاقی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) شهرستان مهر خواهیم بود.

در ادامه این خبر «اسماعیل هاشم زاده» مدیر پروژه عنوان کرد: این پرژوه عمرانی به صورت امانی و پیمانکاری انجام خواهد شد، مناقصه پیمانکار جدید انجام و قرارداد آن تنظیم شده است و نیز مرحله اول خرید مصالح و تجهیزات مورد نیاز از طریق سامانه الکترونیکی ستاد انجام شده است.

1399/09/16
محیا پیام