۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ آذر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی
ویزیت رایگان عشایر در روستا های چاهگچی و قره کنار میشان ممسنی

رئیس مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی از ویزیت و دراو درمانی رایگان عشایر روستاهای چاهگچی و قره کنار منطقه میشان با همکاری بیسج جامعه پزشکی سپاه ناحیه این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، دکتر سهام چوبینه با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه عشایری و روستایی بیش از 60 نفر از روستائیان و عشایر این روستاها خدمات سلامت از جمله مراقبت بیماران فشارخونی، دیابتی، زنان باردار، دارو درمانی و ویزیت رایگان دریافت نمودند.

در ادامه دکتر سید رضا طالبی مسول مرکز خدمات جامع سلامت میشان افزود: کار ویزیت رایگان بیماران توسط تیم بهداشتی و درمانی مرکز جامع سلامت میشان شامل پزشک، مامام، کارشناس بهداشت خانواده و بهورز در این روستاها انجام شد.

دکتر طالبی بیان کرد: ارائه آموزش‌های امدادی و آگاه‌ سازی اهالی روستا و عشایر در برابر خطرهای رایج موجود در روستا و بیماریهای فصلی از دیگر برنامه‌ها و خدمات تیم پزشکی، مرکز جامع سلامت میشان بوده است.

وی، هدف از اعزام کاروان‌های سلامت به مناطق محروم را کمک به ارتقاء سطح سلامت جامعه دانست و گفت: این روستاییان از خدمات مشاوره در زمینه بهداشت فردی، ایمنی و مسائل امدادی نیز بهره مند شدند./ پایان خبر

نویسنده: صدیقه انصاری

1399/09/29