۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی
تجلیل از بانوان نمونه عفاف و حجاب عضو بسیج جامعه پزشکی شهرستان ممسنی

مسول بیسج جامعه پزشکی شهرستان ممسنی، از برگزاری آیین ویژه ای برای تقدیر از بانوان نمونه عفاف و حجاب شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی سرهنگ پاسدار سید حمید حسینی  از  تجلیل بانوان نمونه حجاب و عفاف خبر داد و گفت : در راستای ترویج و تحکیم فرهنگ اسلامی، ارزشهای دینی و به منظور اعتلای فرهنگ حجاب و عفاف، بانوان نمونه انتخاب و معرفی شدند.

وی افزود : خواهران شاغل  در شبکه بهداشت و درمان ممسنی و عضو بسیج جامعه پزشکی همه نمونه هستند و این انتخاب به رسم ارج نهادن به این فرهنگ با ارزش اسلامی و فاطمی در زمینه عفاف و حجاب صورت پذیرفت.

سرهنگ حسینی بیان کرد : دشمنان در صدد کمرنگ جلوه دادن ارزشهای ناب اسلامی هستند و با ترفندها و شگردهای مختلف تبلیغاتی ، فرهنگ و جوانان این مرز و بوم  خصوصا پوشش بانوان را هدف خود قرار داده اند.

مسول بسیج جامعه پزشکی شهرستان ممسنی، تصریح کرد : در راستای ترویج فرهنگ اسلامی ، تشویق و قدردانی از خواهران عضو بسیج جامعه پزشکی برنامه های بسیار خوبی در آینده نزدیک با همکاری شبکه بهداشت و درمان ممسنی پیشرو خواهیم داشت.

وی با اشاره نقش آفرینی بسیجیان در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: در گام پنجم پیشگیری از کرونا ویروس در راستای اجرای طرح محله و خانه محور پیشگیری از کووید19(طرح شهید حاج قاسم سلیمانی) بسیج جامعه پزشکی با رویکرد جدید به یاری خدا  با اقتدار شروع به کار خواهد کرد ./ صدیقه انصاری

1400/05/03