۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی
پایش و نظارت حوزه های آزمون حضوری دانش آموزان در ممسنی

رئیس شبکه بهداشت و درمان ممسنی از پایش و نظارت روزانه حوزه های آزمون پایانی پایه های نهم و دوازدهم توسط کارشناسان بهداشت و بهورزان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی ، دکتر علی چوبینه با اعلام این خبر گفت: بیش از سه هزار نفر از دانش آموان پایه های نهم و دوازدهم شهرستان ممسنی در 24 حوزه امتحانی برای پایه دوازدهم و 57 حوزه پایه مختص پایه نهم در آزمون های حضوری شرکت می نمایند.

وی گفت: با توجه به وضعیت نارنجی شهرستان ممسنی، امتحان های سایر پایه ها و مقاطع تحصیلی این شهرستان از طریق شبکه شاد و به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

دکتر چوبینه بیان کرد: تیم بازرسی مشترک از کارشناسان بهداشت و ادارات آموزش و پرورش شهرستان تمامی سالن ها و کلاس های محل برگزاری امتحانات را از نظر تهویه مناسب و فاصله گذاری، نصب علایم هشدار دهنده، آموزش عوامل اجرایی حوزه های آزمون، مورد نظارت قرار داده اند.

دکتر چوبینه افزود: نواقص حوزهای امتحانی بعد از اولین بازدید به مدیران مدارس و مسئولان آموزش و پرورش شهرستان ها اعلام شده تا برطرف شوند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان ممسنی گفت: مراقبین سلامت آموزش و پرورش در این حوزه‌های امتحانی حضور مستمر و ثابت خواهند داشت و کارشناسان بهداشت و بهورزان قبل، حین و بعد از برگزاری آزمون بر فرایند برگزاری امتحانات نظارت می‌کنند.

دکتر چوبینه در مورد دانش آموزانی که مبتلا به کرونا شده اند گفت: اسامی این دانش آموزان از طرف واحد بهداشت مدارس مرکز بهداشت، بلافاصله به ادارات آموزش و پرورش اعلام شده و این افراد می‌توانتد از حضور در جلسه امتحان خودداری کنند تا زمانی که علائم بیماری بهبود پیدا کند و به عنوان غایبین موجه در امتحانات غائبین شرکت کنند.

وی اظهار داشت: در حوزه‌های امتحانی رعایت فاصله 2 متری صندلی‌ها، ضدعفونی و گندزدایی مستمر به صورت روزانه، تهویه مناسب فضاها، در نظر گرفتن اتاق قرنطینه برای افراد مشکوک و علامتدار و همچنین دارای بیماری زمینه ای، جلوگیری از تجمع معلمان و عوامل اجرایی حوزه ها و ممنوعیت جابجایی لوازم التحریر از جمله مهمترین نکاتی است که مورد بازدید قرار می گیرد./ صدیقه انصاری

1400/02/29