۱۴۰۰ دوشنبه ۳ آبان
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی
برگزاری وبینار پیشگیری از سوانح و حودث حمل و نقل ویژه جوانان در ممسنی

وبینار پیشگیری از سوانح و حوادث تراقیکی ویژه جوانان به همت واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی با همکاری اداره راهنمایی و رانندگی و بسیج دانشجویی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، صدیقه انصاری مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان ممسنی بیان کرد: برنامه پیشگیری از مرگ جوانان به واسطه حوادث حمل و نقل یک برنامه آموزش محور است که در نهایت منجر به تغییر نگرش و تغییر رفتار افراد می شود.

وی افزود: این رفتار لازم است فرهنگ‌سازی شود، زیرا بسیاری از نزاع‌ها و رفتارهای خشونت‌آمیز در شرایط عصبانیت و خستگی رانندگان اتفاق می‌افتد و باید با آموزش مهارت‌های زندگی، ارتکاب رفتار خشونت‌آمیز به‌ویژه در مردان را کاهش داد.

وی اظهار داشت: با سرمایه گذاری برای ارتقای سلامت جوانان می توان از بسیاری از هزینه های مستقیم و غیر مستقیم سلامت که به دنبال از دست رفتن سال های مفید زندگی به دلیل مرگ و یا ناتوانی حاصل می شود، جلوگیری نمود و با تضمین سلامت این قشر از جامعه، سلامت کل جامعه ونسل های آتی کشور را تضمین نمود.

سروان محمد حسن شهیدی مدرس وبینارمطالبی در خصوص چرخه ترافیک و عوامل موثر بر آن و فعالیتهای اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی در جهت کاهش حوادث، قواعد عبور و مرور صحیح و ایمن از خیابان و نقش خودمراقبتی در پیشگیری از حوادث ترافیکی در عابرین پیاده ارائه کرد.

شایان ذکر است شرکت کنندگان در جلسه: دانشجویان دانشگاههای پیام نور، آزاد اسلامی، آموزشکده فنی امام رضا(ع)، مجتمع آموزش عالی سلامت ممسنی و طلاب حوزه های علمیه شهرستان بودند. ص/ انصاری

1399/12/23