۱۴۰۰ دوشنبه ۳ آبان
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی
در ممسنی انجام شد؛ ویزیت و دارو درمانی رایگان عشایر روستاهای تحت پوشش مرکز جامع سلامت میشان

رئیس شبکه بهداشت و درمان ممسنی از خدمت رسانی به روستاهای عشایری تحت پوشش مرکز جامع سلامت میشان توسط تیم سلامت این مرکز با همکاری بیسج جامعه پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، دکتر علی چوبینه با اعلام این خبر گفت: تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت میشان شامل پزشک، ماما، کارشناسان بهداشت و بهورز، سه روز متوالی با حضور در بین عشایر روستاهای صفربیگ، گرد، گاو میشی، شیرگنجه، آبگرم، چاهکی و قره کنار 98 نفر از بیماران را ویزیت و دارو درمانی رایگان نمودند.

وی افزود: علاوه بر ویزیت و دارو درمانی سایر خدمات سلامت از جمله مراقبت بیماران فشارخونی، دیابتی، قلبی عروقی، زنان باردار، سالمندان و کودکان انجام و آموزشهای مرتبط با سلامت و توزیع رسانه های آموزشی نیز در روستاهای مذکور انجام شد.

رئیس شبکه ممسنی اظهار داشت: این برنامه در راستای خدمت رسانی به قشرهای آسیب پذیر و کم برخوردار به طور مستمر توسط شبکه بهداشت و درمان ممسنی با همکاری سپاه ناحیه این شهرستان انجام می شود.

وی در ادامه گفت: هزینه دارو توسط بسیج جامعه پزشکی و پایگاههای مقاومت بسیج پرداخت شده و سایر خدمات توسط مراکز جامع سلامت انجام می گردد./ص انصاری

1399/10/30