۱۴۰۰ دوشنبه ۳ آبان
شبکه بهداشت و درمان ممسنی
درممسنی برگزارشد؛ پنجمین جلسه قرارگاه شهرستانی طرح شهید سلیمانی

پبنجمین جلسه قرارگاه شهرستانی مقابله با کروناویروس در طول مدت اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودیت ها در محل فرمانداری ممسنی به ریاست دکتر ایوبی فرماندار و با حضور اعضای این قرارگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با بیان اینکه اجرای طرح سردار شهید سلیمانی برای مقابله با کرونا ارزشمند است، گفت: مشارکت تمام دستگاهها برای اجرای موفق این طرح ضروری است.

دکتر علی چوبینه در جلسه قرارگاه مقابله با کرونا در شهرستان اظهار داشت: این طرح با محور مراقبت و خدمات، شناسایی زودهنگام بیماران، توسعه درمان، قرنطینه خانگی و خارج از خانه (نقاهتگاه‌ها) و با هدف کاهش مرگ و میر اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس چارت سازمانی این طرح، فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس شبکه بهداشت و درمان به ترتیب به عنوان فرمانده، فرمانده عملیاتی و معاون قرارگاه شهرستانی طرح مذکور تعیین شده‌اند.

وی گفت: کمیته‌های این طرح با عناوین حمایت و قرنطینه خانگی، مراقبت، آموزش همگانی، پایش، نظارت و عملیات محله این قرارگاه با استفاده از ظرفیت کادر بهداشت، بسیج و سپاه و نیروهای داوطلب مردمی تشکیل و درحال انجام وظیفه می باشند.

دکتر چوبینه با اشاره به وضعیت زرد شهرستان و فرارسیدن امتحانات نوبت اول در مدارس و دانشگاهها اظهار داشت: تمامی آزمونها در دانشگاهها و مدارسی که دسترسی به اینترنت دارند به صورت غیرحضوری و در مدارس روستایی فاقد زیر ساخت اینترنتی آزمونها با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار خواهد شد./صدیقه انصاری

1399/10/06