۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)
نهضت حسینی، مدرسه ای برای اهل آگاهی و یقین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پیامی به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، نهضت حسینی را مدرسه ای برای اهل آگاهی و یقین خواند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی بهادر» در این پیام، با اشاره به ماندگاری قیام امام حسین(ع)، تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت گفت.

در متن این پیام، آمده است:

ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه

مومنان و آزادگان جهان، قرن هاست که میراث دار فرهنگی غنی از معرفت، ایثار، اخلاق و انسانیت هستند که همچون چشمه ای جوشان، تا همیشه تاریخ را سیراب ساخته است.

امام حسین(ع) به همراه خاندان بزرگوار و یاران باوفایشان، به بهای خونشان، حرکتی سرنوشت ساز را رقم زدند که الگویی جاوید برای بشریت شد. الگویی از آزادگی در برابر بیداد، ایمان در برابر کفر و حق در برابر باطل؛ مسیری روشن پیش روی حق طلبان و آزاداندیشان که ظلم، نافرجام است و حق، ماندگار.

نهضت حسینی، مدرسه ای یک سره درس است برای اهل آگاهی و یقین، درسی که اکنون از گذر 14 قرن، در لحظه لحظه حیات ما، چراغ راهی روشن است برای تعالی و آزادگی، راستی و شرافت، عشق و ایمان، بصیرت و یقین.

تاسوعا و عاشورای حسینی را به تمامی اراداتمندان به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش، تسلیت گفته و از خداوند متعال می خواهم عشق ما را به مقتدایی بزرگ چون حسین(ع)، افزون ساخته و ما را از رهروان حقیقی راه ایشان قرار دهد.

دکتر علی بهادر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز