۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
آگهی استخدام پیمانی نیروهای بهداشتی و درمانی، به زودی منتشر می شود

آگهی استخدام پیمانی نیروهای بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در چند هفته آینده منتشر می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، با اعلام این خبر و توصیه به داوطلبان استخدامی برای پرهیز از پیگیری آزمون های استخدامی از منابع خبری غیرمعتبر از جمله کانال های تلگرام، گفت: جزییات این آزمون استخدامی نیز مشابه سایر آگهی های استخدامی، به صورت رسمی در صفحه نخست وبگاه دانشگاه به نشانی www.sums.ac.ir منتشر می شود.

دکتر «مهرداد شریفی» افزود: این آزمون استخدامی، به صورت متمرکز، از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود و نام نویسی متقاضیان شرکت در آزمون نیز تنها در وبگاه سازمان یادشده به نشانی www.sanjesh.org صورت می پذیرد./101

1398/06/17