۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
اعزام کاروان ورزشی دانشگاه به چهاردهمین دوره از رقابت های ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی تبریز

کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، موسوم به کاروان ورزشی حضرت احمدبن موسی(ع)، با پیام «بهار همدلی»، عصر دیروز، شیراز را به مقصد تبریز، محل برگزاری چهاردهمین دوره از رقابت های ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ترک کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با پیام «بهار همدلی»، متشکل از 105 دانشجوی دختر، به عنوان یکی از کامل ترین کاروان های ورزشی حاضر در این دوره است و در هر 9 رشته رقابتی، تیم و بازیکن دارد.

دکتر «محسن داودی» افزود: در این دوره از مسابقات، بیش از یک هزار و هفتصد دانشجوی دختر از 58 دانشگاه علوم پزشکی کشور در 9 رشته ورزشی، به صورت تیمی و انفرادی با یکدیگر به رقابت می پردازند.

او ادامه داد: این دانشجویان دختر، در رشته های کاراته، بدمینتون، تنیس روی میز، دو و میدانی، فوتسال، والیبال، بسکتبال، تیراندازی و شنا رقابت می کنند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه با بیان اینکه المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی کشور، مهمترین رویداد ورزشی وزارت بهداشت است، اضافه کرد: این مسابقات در دو مرحله زمانی برگزار می شود که از 22 مرداد آغاز و تا 10 شهریور سال جاری ادامه دارد.

دکتر داودی گفت: در مدت برگزاری چهاردهمین دوره المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، یک رشته برنامه های فرهنگی و گردشگری برای ورزشکاران در نظر گرفته شده است و شرکت کنندگان در این رویداد ورزشی، می توانند هر روز از برنامه های گردشگری و فرهنگی این المپیاد، استفاده کنند.

او با اشاره به قهرمانی های ادوار گذشته کاروان ورزشی حضرت احمدبن موسی(ع)، اظهار کرد: در این دوره نیز علاوه بر نمایش اخلاق ورزشی و منش پهلوانی، برای تکرار قهرمانی و کسب افتخار حضور پیدا کرده ایم.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه از حمایت رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برای آماده سازی و اعزام کاروان ورزشی به تبریز، تقدیر کرد.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در آخرین دوره از المپیاد ورزش های قهرمانی دختران در سال 96 موفق شد تا با اقتدارام، تیم های قدرتمند اصفهان و ایران را پشت سر گذاشته و برای چندمین بار جام قهرمانی را با خود به شیراز بیاورد./105

1398/05/22