۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
راه اندازی همزمان دفاتر و واحدهای مالکیت فکری دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور وزیر بهداشت

دفاتر و واحدهای مالکیت فکری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری و جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، به صورت ویدیو کنفرانس و به طور همزمان راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این نشست دکتر «حسین وطن پور» مدیر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن ارایه آماری از ثبت اختراعات داخلی و خارجی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور، به تبیین نقش ثبت اختراع در فناوری و ارتباط دانشگاه با شاخص GDP (تولید ناخالص داخلی) پرداخت.

دکتر «علی بهادر» رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز، دفتر ابداعات، اختراعات و مالکیت فکری در حوزه علوم پزشکی را زیرمجموعه مدیریت توسعه فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه دانست که با هدف شکوفا سازی و بهره‌ گیری هرچه بیشتر از توانمندی های بالای علمی دانشگاه، در راستای تسهیل ثبت اختراعات و حفاظت از مالکیت فکری اعضای هیات علمی و همچنین محققان و دانشجویان دانشگاه تاسیس شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: مالکیت فکری به عنوان یکی از زیرساخت های اساسی توسعه فناوری در قرن حاضر به شمار می رود، به نحوی که حمایت از حقوق دارایی های فکری در خلق نوآوری های جدید و حمایت و تشویق نوآوران نقش عمده را برعهده دارد.

دکتر «یونس قاسمی» افزود: دفاتر و واحدهای مالکیت فکری با کمک و مشارکت وزارت دادگستری، قوه قضاییه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای تسهیل ثبت اختراعات، نوآوری ها و فناوری های دانشمندان، محققان، اساتید و دانشجویان علوم پزشکی ایجاد شده است.

او ادامه داد: این دفتر از سال 1389 فعالیت خود را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز آغاز کرد و از آن زمان تاکنون به فعالیت های خود ادامه داده است، برگزاری کارگاه های آموزشی مالکیت فکری برای اساتید و دانشجویان و همچنین تهیه و تدوین آیین نامه مالکیت فکری دانشگاه علوم پزشکی شیراز از جمله فعالیت های این دفتر است./105

1398/05/22