۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
توضیح معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص ممنوعیت عرضه برخی کتب روانشناسی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، موضوع مربوط به ممنوعیت عرضه برخی کتب روانشناسی را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «کوروش عزیزی» با اشاره به گردش تصویر نامه ای با امضای مدیریت امور فرهنگی دانشگاه، با موضوع ممنوعیت عرضه برخی از کتب با موضوع روانشناسی، در این خصوص توضیح داد و گفت: با توجه به مشاهده مواردی از سوء برداشت ها از محتوای مکاتبه موردنظر، این موضوع در اصلاحیه ای خطاب به تمامی واحدهای زیرمجموعه دانشگاه مطرح و نسبت به اجرای صحیح محتوای مکاتبه، یادآوری لازم صورت گرفته است.

او افزود: در این اصلاحیه از مسوولان تمامی واحدها خواسته شده تا با رعایت دقت لازم از لحظه صدور اصلاحیه، از فهرست نویسندگان یاد شده در مکاتبه موردنظر؛ کتاب‌ هایی که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز چاپ نداشته و یا مجوز چاپ آنها تمدید نشده است، مدنظر قرار گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادامه داد: بر این اساس، تمامی کتاب‌ هایی که تا این تاریخ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار دارند، بر اساس قانون منعی برای توزیع آنها وجود ندارد.

عضو هیات علمی دانشگاه اظهار داشت: با توجه به اینکه دانشگاه محل تفکر، تعقل، تضارب آرا و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید با آرا و عقاید و یافته های علمی در حیطه های مختلف علمی و از جمله علوم انسانی است، از ارائه و عرضه تمامی آثاری که مجوز نهاد رسمی صدور مجوز انتشار کتب در کشور یعنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارد، حمایت کامل می کنیم.

دکتر عزیزی با اشاره به پیشینه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امور فرهنگی و اقدامات زیرساختی که در مسیر غنای فرهنگی دانشجویان در این مرکز آموزش عالی صورت گرفته و همواره نیز در حال توسعه است، ابراز امیدواری کرد برخی نکات حاشیه ای، چهره فرهنگی این دانشگاه را خدشه دار نسازد.

1398/04/20