۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
توسعه همکاری های اورژانس و اداره کل راه آهن فارس/ پیگیری برای افتتاح پایگاه اورژانس ایستگاه راه آهن

در دیدار مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با مدیرکل راه آهن فارس، راه های گسترش همکاری بین دو سازمان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه گفت: در این دیدار راه های گسترش همکاری بیشتر دو سازمان مورد بررسی قرار گرفت و به زودی شاهد افتتاح پایگاه اورژانس ایستگاه راه آهن هستیم.

دکتر «محمدجواد مرادیان» افزود: راه اندازی اورژانس ریلی از دیگر مباحث مطرح شده در این دیدار بود که بررسی زیرساخت و امکان راه اندازی آن در دستور کار سازمان راه آهن فارس قرار گرفت.

او دیگر محور مورد گفت و گو در این دیدار را مدیریت بحران در راه آهن فارس عنوان کرد و یادآور شد: که با توجه به توانایی های موجود در اورژانس فارس، مقرر شد به زودی تمرینی برای افزایش سطح آمادگی دو سازمان در راه آهن طراحی و اجرا شود و نقاط قوت و قابل ارتقا، از سوی تیم های ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راه آهن مورد بررسی قرار بگیرد./105

1398/02/25