۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
بازدید تیم مدیریت سازمان پزشکی قانونی استان از اورژانس فارس

اعضای تیم مدیریت سازمان پزشکی قانونی استان، از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دیدن کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس فارس، دکتر «محمدجواد مرادیان» مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در این دیدار با معرفی بیشتر خدمات این مجموعه گفت: اورژانس 115 تنها سازمانی است که از ثانیه ها صحبت می کند و سیستم های نظارتی این سازمان را از لحظه ورود یک تلفن به اورژانس تا لحظه انتهای ماموریت آمبولانس رصد می کنند.

مدیرکل سازمان پزشکی قانونی فارس نیز گفت: مستنداتی که از سوی اورژانس ارایه می شود، برای ما بسیار گره گشا و مهم است؛ در پرونده هایی که به پزشکی قانونی ارجاع داده می شود، گزارش اورژانس 115، نخستین گزارشی است که رصد می شود.

دکتر «سعید غلامزاده» ادامه داد: ثبت صحیح و جامع اطلاعات از سوی تکنسین ها می تواند آنها را از گزند افرادسود جو دور نگه دارد.

اعضای تیم مدیریت سازمان پزشکی قانونی با حضور در مرکز ارتباطات اورژانس 115 فارس، با روند ماموریت ها و مدیریت آمبولانس ها در انجام ماموریت آشنا شدند./105

1398/02/25