۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خبر داد:
پاداش پایان خدمت و بازخرید مرخصی بازنشستگان واریز شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از واریز پاداش پایان خدمت و بازخرید مرخصی بازنشستگان دانشگاه، تا پایان سال 1396 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» با اعلام این خبر گفت: چنانچه پاداش پایان خدمت و بازخرید مرخصی هر یک از همکاران بازنشسته، تا پایان سال 96 تسویه و به حساب آنان واریز نشد، لازم است مراتب را با مراجعه به امور مالی دانشگاه پیگیری کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، پرداخت مطالبات مالی کارکنان شاغل و بازنشسته دانشگاه را از وظایف مهم و اولویت دار این معاونت عنوان کرد و افزود: با وجود مشکلات تامین اعتبار مالی، این امر با جدیت پیگیری می شود.

دکتر شریفی ادامه داد: در سال 1396، تعداد 16 نفر از کارکنان هیات علمی و 245 نفر از کارکنان غیر هیات علمی، در بخش های آموزشی، پژوهشی، بهداشت و درمان، به افتخار بازنشستگی نایل شدند./105

1398/01/26