۱۳۹۸ يکشنبه ۱ ارديبهشت
مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آیین روز «منابع انسانی» تاکید کرد:
هنر نیروی انسانی، تبدیل تهدیدها به فرصت ها است

هنر نیروی انسانی، تبدیل تهدیدها به فرصت ها است و خوب کار کردن، برتر از زیاد کار کردن است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مشاور عالی رییس دانشگاه در آیین گرامیداشت روز «منابع انسانی»، در زمینه ضرورت انتصاب مدیران بر اساس شایستگی گفت: «عدل» به معنای قرار گرفتن هر چیزی در جای خود است و مدیران نیز باید پس از کسب تجربه عملیاتی کافی در سطوح پایین تر و بر اساس شایستگی، در همان جایگاهی که متناسب با تجربه، توان و تعهد آنهاست، به کار گرفته شوند.

دکتر «سید منصور کشفی» با اشاره به جایگاه روانشناختی در انتصاب مدیران افزود: افراد دارای شخصیت وسواس گونه، گزینه مناسبی برای تصدی جایگاه های مدیریتی نیستند، زیرا همیشه درگیر جزییات شده و از انجام ابعاد مهم تر وظایف خود باز می مانند، این در حالیست که مدیران توانمند، برای انجام وظایف شان، با کمبود وقت مواجه نمی شوند.

سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به نقد برخی دیدگاه های نادرست در زمینه موضوع «مدیریت منابع انسانی» پرداخت و گفت: برخی گمان می کنند که مدیریت منابع انسانی، تنها ویژه سازمان های بزرگ است و برخی نیز به مدیریت منابع انسانی، صرفا به عنوان تامین کننده نیروی انسانی نگاه می کنند که هیچکدام از این دیدگاه ها، از نظر علمی روا نیست و مدیریت نیروی انسانی، مقوله ای فراتر از این برداشت ها است.

دکتر «فرشاد فتاحی» با بیان برخی اصول علمی حاکم بر مدیریت منابع انسانی و اشاره به بخشی از اقدام های شاخص این مدیریت در سال گذشته، اضافه کرد: اصلاح ساختار ماموریت ها و افزایش میزان آموزش های ضمن خدمت غیر حضوری، توانست بهره وری و کاهش هزینه قابل توجهی را برای دانشگاه، به ارمغان آورد.

او افزود: با بهره گیری از نرم افزار بایگانی، همه پرونده های کارگزینی کارکنان ستادی دانشگاه تا پایان نیمه نخست امسال، الکترونیکی می شود و این اقدام، به تدریج در واحدهای محیطی تابعه دانشگاه نیز اجرا می شود.

این آیین، با ارایه مطالب آموزشی از سوی دکتر«علی کشتکاران» و دکتر «زهرا کاوسی» از مدرسان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی و تقدیر از واحدهای محیطی برتر در عرصه مدیریت منابع انسانی، با حضور دکتر «سیدمنصور کشفی» مشاور عالی رییس دانشگاه، دکتر«مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مدیران ارشد و کارگزین های واحدهای ستادی و محیطی دانشگاه، در سالن 22 بهمن ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برگزار شد./102

1398/01/26