۱۳۹۸ يکشنبه ۱ ارديبهشت
اعزام ارزیاب های دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناطق سیل زده خوزستان

نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای بررسی وضعیت سلامت در مناطق سیل زده خوزستان به این استان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمدجواد مرادیان» دبیر کارگروه بهداشت و درمان در حوادث دانشگاه اعلام کرد: با توجه به شرایط ویژه منطقه و گرم شدن هوا و بازگشت تدریجی مردم به خانه های سیل زده، پیش بینی می شود نیاز به خدمات نظام سلامت به ویژه حوزه بهداشت در روزهای آتی افزایش یابد.

دکتر «فرهاد شفیعی» نماینده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تیم اعزامی به مناطق سیل زده گفت: با حضور در کمپ های اسکان اضطراری و مناطق آسیب دیده شهرستان های شوشتر و شوش، از نزدیک روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در آن منطقه بررسی شد؛ در حال حاضر توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی خوزستان در بخش بهداشت و درمان پاسخگوی نیازهای منطقه است، اما حضور تیم های بهداشتی و ارزیابی های مداوم آنها می تواند نقش موثری در سلامت مردم منطقه داشته باشد.

«محمدرضا رستگار» نماینده اورژانس 115 فارس در تیم اعزامی به مناطق سیل زده نیز بیان کرد: برای اعزام بیمارستان سیار دانشگاه به همراه تیم پاسخ اضطراری به وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعلام آمادگی شده است.

با توجه به وقوع سیل در استان های خوزستان و لرستان و اعلام آماده باش به دانشگاه های علوم پزشکی، تیم ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه دو پزشک برای ارائه خدمات به استان خوزستان اعزام شد.

تیم ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شهرستان های اهواز، سوسنگرد، هویزه، حمیدیه، شوشتر، شوش، روستای کاظم و گوریه بازدید و وضعیت موجود، نیازهای بخش بهداشت و درمان و امکانات نیرو و تجهیزات اورژانس پیش بیمارستانی بررسی شد./105

1398/01/26