۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت سال 1398 منصوب شد

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «اکبر اجرایی» به عنوان دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت سال 1398 منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «علی بهادر» آمده است:

با عنایت به نامه شماره 39/118/د مورخ 20/1/98 مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نظر به مراتب تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت سال 1398» منصوب می گردید. انتظار دارم با برنامه ریزی مناسب با همکاری رئیس ستاد برگزاری هفته سلامت و همچنین استفاده از ظرفیت های موجود، در راستای تحقق موارد ذیل، اقدام نمایید.

· جلب مشارکت مردم و سازمان های غیر دولتی مردم نهاد، در راستای توجه به نقش سلامت و پیشگیری برای داشتن جامعه ای سالم.

· جلب همکاری های بین بخشی و دستگاه های مرتبط با سلامت در پشتیبانی از برنامه های نظام سلامت.

· استفاده مناسب از ظرفیت تمام رسانه های جمعی به منظور فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در راستای ارتقا سلامت و تاکید بر اصلاح روش های زندگی برای تامین سلامتی مردم.

· اطلاع رسانی موفقیت ها و دستاوردهای حوزه سلامت و بیان چالش های موجود و انتظارات.

· اجرای برنامه های کاملاً علمی و اثربخش و پرهیز از فعالیت های صرفا تبلیغی و غیر ضرور و توجه ویژه به صرفه جویی در هزینه ها و ملاک قرار دادن«هزینه – اثربخشی» در تمام زمینه ها.

· هماهنگی کامل درون سازمانی و تقسیم کار به شیوه عادلانه و تخصصی در اجرای برنامه های هفته سلامت.

امید است با اتکال به خداوند متعال، شاهد برگزاری هرچه باشکوه تر این هفته در استان باشیم.

توفیق جنابعالی را از درگاه ایزد متعال مسئلت دارم.

دکتر علی بهادر

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز