۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
رئیس ستاد برگزاری هفته سلامت سال 98 منصوب شد

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» به عنوان رییس ستاد برگزاری هفته سلامت سال 1398 منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «علی بهادر» آمده است:

با عنایت به نامه شماره 39/118/د مورخ 20/1/98 مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان « رئیس ستاد برگزاری هفته سلامت سال 98 » منصوب می گردید.

انشاءا... با در نظر قراردادن شعار هفته سلامت و تبیین اهمیت موضوع سلامت به عنوان زیرساخت توسعه پایدار و جلب مشارکت و همکاری عمومی و بین بخشی در راستای تحقق جامعه سالم و با هدف ارتقای فرهنگ سلامت مردم و معرفی دستاوردها و خدمات این حوزه، برنامه های هفته سلامت طبق دستورالعمل ارسالی با برنامه ریزی و اطلاع رسانی مناسب و شایسته اجرا شود.

توفیق روزافزون شما را از خداوند منان مسالت می نمایم .

دکتر علی بهادر

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز