۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت و ساختمان شبکه بهداشت و درمان سروستان با حضور وزیر بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر خود، با حضور در شهرستان سروستان، مرکز خدمات جامع سلامت و ساختمان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان را افتتاح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به همراه دکتر «قاسم جان بابائی» معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر «علیرضا رئیسی» معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر «مریم حضرتی» معاون پرستاری وزارت بهداشت، دکتر «محمدحسین حیدری» مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت و دکتر «کیانوش جهانپور» سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از بیست و یکم فروردین به استان فارس سفر کرده است، در ادامه سومین روز این سفر در شهرستان سروستان حضور یافت.

دستاورد این سفر در شهرستان سروستان، بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت و ساختمان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بود.

دکتر نمکی وزیر بهداشت این مرکز را به عنوان یکی از مراکز مهم و نمونه در ارائه خدمات بهداشتی درمانی دانست که به همت نیکوکاران و با کمک وزارت بهداشت، به بهره برداری رسیده است.

مرکز خدمات جامع سلامت و ساختمان شبکه بهداشت و درمان سروستان در دو طبقه و در زمینی به مساحت دو هزار و پانصد مترمربع و زیربنای هزار و 240 مترمربع، به بهره برداری رسید.

برای ساخت این خدمت جدید، اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان و برای تجهیز آن نیز اعتباری بالغ بر هفتصد میلیون تومان صرف شده است.

عملیات ساخت این پروژه در سال 95 آغاز و سال 97 به اتمام رسید.

برای این مرکز خدمات جامع سلامت، ارائه خدماتی نظیر واکسیناسیون، مشاوره تغذیه و سلامت روان، پزشک خانواده شهری، دندانپزشکی، مراقبت مادران، سلامت خانواده، بیماری های واگیر، طب کار، آزمایشگاه و بهداشت محیط پیش بینی شده است.

دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالحسین فرح بخش» مدیر حراست دانشگاه و دکتر «اکبر اجرائی» مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این برنامه وزیر بهداشت و معاونان او را همراهی می کردند./101

1398/01/23