۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
بازدید وزیر بهداشت از پروژه ساخت بیمارستان دوم شهرستان داراب

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر خود به شهرستان داراب، از پروژه ساخت بیمارستان دوم این شهرستان با نام مبارک امام علی(ع) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که از بیست و یکم فروردین به استان فارس سفر کرده است، پس از افتتاح اورژانس بیمارستان ابن سینا در شیراز، بازدید از بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا، افتتاح 18 خانه بهداشت سیار عشایری و شرکت در نشست مشترک با اعضای هیات رئیسه و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از ابتدای دومین روز سفر خود، عازم شهرستان فیروزآباد شد.

وزیر بهداشت در شهرستان فیروزآباد، ضمن افتتاح اورژانس جدید بیمارستان قائم(عج)، از پروژه فاز دوم این بیمارستان بازدید کرد و در ادامه نیز کلنگ پایگاه انتقال خون این شهرستان به زمین زده شد.

دومین روز سفر وزیر بهداشت و هیات همراه به استان فارس با حضور در شهرستان قیروکارزین و بازدید از بیمارستان امام محمدباقر(ع) این شهرستان ادامه یافت.

شهرستان های خنج، اوز، گراش و لارستان، دیگر مقاصد سفر وزیر بهداشت بود که با افتتاح چندین خدمت سلامت، همچنین دیدار با مسوولان سلامت این شهرستان ها همراه بود.

وزیر بهداشت و هیات همراه در ادامه با حضور در شهرستان زرین دشت، ضمن عیادت از بیماران به مناسبت میلاد خجسته امام سجاد(ع)؛ از بیمارستان امام موسی کاظم(ع) این شهرستان بازدید کرده و سپس عازم شهرستان داراب شدند.

ساعات پایانی دومین روز از سفر وزیر بهداشت، حضور در بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) شهرستان داراب، عیادت از بیماران و بازدید شبانگاهی از خدمات این بیمارستان بود.

سومین روز این سفر با شرکت در نشست مشترک با مسوولان شهرستان داراب و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف راهکارهای توسعه خدمات سلامت آغاز شد.

دکتر «نمکی» وزیر بهداشت، در ادامه مرکز خدمات جامع سلامت فاطمه الزهرا(س) در شهرستان داراب را افتتاح کرد و سپس از پروژه ساخت بیمارستان دوم این شهرستان با نام امام علی(ع) بازدید کرد.

کار ساخت بیمارستان دوم داراب با نام مبارک امام علی(ع)، با 160تخت و زیربنای بیش از 12هزار مترمربع، از سال 1394 آغاز شد و تاکنون 30درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وزیر بهداشت در حاشیه این بازدید با اشاره به دستاوردهای این سفر سه روزه به استان فارس و بهره برداری از خدمات جدید سلامت، توسعه بخش اورژانس، افزایش ماندگاری پزشکان در شهرستان زرین دشت و بهبود زیرساخت ها در بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) داراب را از مهم ترین اولویت های حوزه سلامت این منطقه از فارس برشمرد.

دکتر نمکی همچنین بر سرعت بخشیدن به روند ساخت و بهره برداری از بیمارستان دوم شهرستان داراب تاکید کرد و با اشاره به حضور عشایر، خواستار بهره برداری از خانه های بهداشت عشایری با هدف بهبود خدمات رسانی به جامعه عشایری شد.

دکتر نمکی و هیات همراه در ادامه این سفر، عازم شهرستان جهرم شدند.

در این سفر، دکتر «قاسم جان بابائی» معاون درمان، دکتر «علیرضا رئیسی» معاون بهداشت، دکتر «مریم حضرتی» معاون پرستاری، دکتر «محمدحسین حیدری» مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، دکتر «کیانوش جهانپور» سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «رضا انصاری» نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وزیر بهداشت را همراهی می کردند./101

1398/01/23