۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
بررسی راهکارهای بهبود ارائه خدمات سلامت در شهرستان های داراب و زرین دشت با حضور وزیر بهداشت

نخستین برنامه امروز وزیر بهداشت در استان فارس، شرکت در نشست مشترک مسوولان شهرستان داراب و زرین دشت و بررسی راهکارهای بهبود روند ارائه خدمات سلامت، در این دو شهرستان بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه معاونان خود و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در ابتدای سومین روز از سفر به استان فارس، در جمع مسوولان دو شهرستان داراب و زرین دشت حضور یافت.

دکتر «نمکی» در این نشست ضمن آگاهی از مهم ترین اولویت های حوزه سلامت این دو شهرستان استان فارس، بر همراهی و مشارکت مسوولان شهرستان و مسوولان دانشگاه برای توسعه زیرساخت های علمی در منطقه تاکید کرد و این امر را موجب ایجاد تحول دانست.

وزیر بهداشت با اشاره به فعالیت دانشکده پیراپزشکی داراب گفت: دانشجویان لازم است به نحوی پرورش یابند که پس از فارغ التحصیلی بتوانند در منطقه خدمت کنند.

او ضمن برشمردن راهکارهای کاهش بار مراجعه به بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) با تقویت مرکز خدمات جامع سلامت، افزود: تحولاتی که امروز در شهرستان ایجاد شده، قابل مقایسه با سال های گذشته نیست.

تاکید بر توسعه دسترسی به خدمات سلامت و افزایش رضایتمندی مردم، به ویژه در مناطق محروم، دیگر محور صحبت های وزیر بهداشت در جمع مسوولان سلامت فارس و مسوولان شهرستان های داراب و زرین دشت بود.

دکتر نمکی افزود: مسوولان باید نسبت به جلب حمایت بیشتر نیکوکاران همت گمارده و برای ارتقای سطح خدمات سلامت، این امر را در اولویت قرار دهند.

وزیر بهداشت همچنین نسبت به توجه جدی به موضوع پزشکی خانواده، نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت، تاکید کرد.

از دیگر برنامه های این نشست، تقدیر مسوولان شهرستان داراب، از دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پاس توسعه خدمات سلامت در این شهرستان بود.

در این نشست با حضور دکتر «قاسم جان بابائی» معاون درمان، دکتر «علیرضا رئیسی» معاون بهداشت، دکتر «مریم حضرتی» معاون پرستاری، دکتر «محمدحسین حیدری» مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، دکتر «کیانوش جهانپور» سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «رضا انصاری» نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اولویت های سلامت شهرستان های داراب و زرین دشت مطرح و پیرامون راهکارهای توسعه خدمات، تبادل نظر شد./101

1398/01/23