۱۳۹۸ يکشنبه ۱ ارديبهشت
بررسی روند ارائه خدمات سلامت در بیمارستان امام موسی کاظم(ع) زرین دشت از نگاه وزیر بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با حضور در شهرستان زرین دشت، از بیمارستان امام موسی کاظم(ع) این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سعید نمکی» وزیر بهداشت که از روز گذشته به استان فارس سفر کرده است، در دومین روز سفر خود، پس از شهرستان های فیروزآباد، قیروکارزین، خنج، گراش و لارستان، در شهرستان زرین دشت حضور یافت.

وزیر بهداشت با حضور در بخش های مختلف بیمارستان امام موسی کاظم(ع) زرین دشت از قبیل اورژانس، اطفال، اتاق احیاء، دیالیز و کولیز، اتاق عمل و آزمایشگاه، با بیماران و مراجعان پیرامون میزان رضایتمندی از روند ارائه خدمت سخن گفت.

دکتر نمکی همچنین با کارکنان این بیمارستان پیرامون فرآیندهای خدمات رسانی به بیماران و چگونگی پرداخت ها گفت و گو کرد.

بیمارستان امام موسی کاظم(ع) شهرستان زرین دشت در مرکز شهرستان زرین دشت، با مساحت 60هزار مترمربع و زیربنای 6 هزار و سیصد متر مربع، آذر سال 89 افتتاح شد.

این بیمارستان با 35 تخت فعال، دارای بخش های اورژانس، زایشگاه، داخلی، اطفال، زنان، جراحی، ccu، دیالیز، کولیز، اتاق عمل، واحدهای پاراکلینیکی شامل آزمایشگاه سرپایی، بستری و رادیولوژی و کلینیک تخصصی است.

در این بیمارستان با حضور متخصصان داخلی، اطفال، زنان، جراحی، بیهوشی، قلب و چشم به بیماران ارائه خدمت می شود.

پذیرش ماهانه پنج هزار بیمار در بخش اورژانس، دو هزار و صد مورد ویزیت متخصص، انجام ماهانه 70 عمل جراحی عمومی و خدمات رسانی به 180 بیمار بستری در ماه به طور متوسط، بخشی از خدمات این بیمارستان است.

در این بازدید دکتر «قاسم جان بابائی» معاون درمان، دکتر «علیرضا رئیسی» معاون بهداشت، دکتر «مریم حضرتی» معاون پرستاری، دکتر «محمدحسین حیدری» مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، دکتر «کیانوش جهانپور» سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «رضا انصاری» نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وزیر بهداشت را همراهی می کنند./101

1398/01/22