۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
عیادت وزیر بهداشت از بیماران بستری در بیمارستان امام محمدباقر(ع) قیروکارزین و بررسی پروژه توسعه بیمارستان

پروژه طرح توسعه بیمارستان امام محمدباقر(ع) شهرستان قیروکارزین با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مورد بازدید قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در ادامه سفر امروز خود به شهرستان های استان فارس، پس از فیروزآباد عازم شهرستان قیروکارزین شد.

دکتر نمکی با حضور در بیمارستان امام محمدباقر(ع) ضمن بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان، از بیماران بستری عیادت کرده و پیرامون روند ارائه خدمت، با بیماران و همراهان آنان گفت و گو کرد.

وزیر بهداشت همچنین با کارکنان این مرکز دیدار و گفت و گو کرده و از خدمات آنان تقدیر کرد.
دیگر برنامه وزیر بهداشت، بازدید از پروژه توسعه بیمارستان امام محمدباقر(ع) بود که با دو هزار و 500 مترمربع و پیش بینی 32 تخت، تاکنون 75 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

برای این پروژه بخش هایی نظیر جراحی، زایشگاه، اتاق عمل، دیالیز، CCU، NICU، سالن کنفرانس، کتابخانه و CSSD پیش بینی شده است.

هم اکنون بیمارستان امام محمدباقر(ع) شهرستان قیروکارزین با 32 تخت فعال، با بخش های اورژانس، اتاق عمل، دیالیز، تالاسمی، داخلی، اطفال، جراحی زنان، جراحی عمومی، بلوک زایمان، رادیولوژی، آزمایشگاه، سونوگرافی، دیابت و درمانگاه تخصصی، با دو هزار و هشتصد مترمربع، پذیرای بیماران است که با بهره برداری از پروژه توسعه آن، تعداد تخت های این بیمارستان به 64 تخت افزایش می یابد.

در این بیمارستان، علاوه بر فوق تخصص غدد، متخصصان داخلی، اطفال، زنان، جراحی عمومی، بیهوشی، قلب و عروق، چشم پزشک، رادیولوژیست و پاتولوژیست، به بیماران ارائه خدمت می کنند.

در این سفر، دکتر «قاسم جان بابائی» معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر «مریم حضرتی» معاون پرستاری وزارت بهداشت، دکتر «علیرضا رئیسی» معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «کوروش کرمپور» نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی و همچنین اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وزیر بهداشت را همراهی می کنند./101

1398/01/22