۱۳۹۸ يکشنبه ۱ ارديبهشت
بهره برداری از اورژانس روانپزشکی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا با حضور وزیر بهداشت/ تاکید بر تلاش برای کاهش آسیب های روانی در جامعه

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پروژه بهسازی و تجهیز بخش اورژانس مرکز آموزشی درمانی ابن سینا با 30 تخت بستری به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نخستین برنامه سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شیراز، حضور در بیمارستان ابن سینا و بهره برداری از پروژه بهسازی و تجهیز بخش اورژانس مردان در این مرکز آموزشی درمانی بود.

دکتر «سعید نمکی» در آئین افتتاح این خدمت جدید، با اشاره به تلاش های مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای توسعه تخت های روانپزشکی در کشور، از دست اندرکاران حوزه سلامت و مسوولان استان خواست تا برای کاهش آسیب های روانی و کاهش نیاز به خدمات درمانی در این حوزه، تلاش کنند.

او بهداشت روان را یک اولویت خواند که باید مورد توجه قرار گیرد و نسبت به پیشگیری از گسترش روان پریشی در کشور، هشدار داد.

وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر تزریق نشاط و امید به جامعه، گفت: باید از ایجاد یاس و ناامیدی پرهیز شود و با گسترش شادمانی در جامعه، به کاهش ابتلا به آسیب های روانی کمک کنیم.

در ادامه این پروژه با حضور دکتر «سعید نمکی» وزیر بهداشت، دکتر «قاسم جان بابائی» معاون درمان، دکتر «علیرضا رئیسی» معاون بهداشت، دکتر «مریم حضرتی» معاون پرستاری، دکتر «محمدحسین حیدری» مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، دکتر «کیانوش جهانپور» سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر «رحیمی» استاندار فارس، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «بهرام پارسائی» نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسوولان استانی، پروژه بهسازی و تجهیز بخش اورژانس مردان مرکز آموزشی درمانی ابن سینا به بهره برداری رسید.

برای این پروژه با زیربنای 826متر مربع، اعتباری بالغ بر 21 میلیارد ریال صرف شده است.

مرکز آموزشی درمانی ابن سینا در سال 1356 احداث و در سال 1370 در زمینی به مساحت سه هزارو هفتصد متر مربع و زیربنای 13 هزار و 740 متر مربع در پنج طبقه شامل زیرزمین، همکف و سه طبقه به بهره برداری رسید. این مرکز در سال 1371 به مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی برای درمان بیماران اعصاب و روان تغییر کاربری داده شد. تعداد تخت های فعال آموزشی درمانی در ابتدای تأسیس 72 تخت بوده است.

خدمات بستری در این مرکز تک تخصصی اعصاب و روان که موفق به دریافت گواهینامه اعتباربخشی با درجه یک شده است، در بخش های اورژانس زنان و مردان به صورت مجزا، بخش زنان و پنج بخش مردان، با حضور روانپزشک، متخصص مغز و اعصاب و داخلی ارائه می شود.

تعداد تخت های مصوب 188 تخت و تخت های فعال مرکز آموزشی درمانی ابن سینا 229 تخت است.

دیگر خدمات این مرکز در واحدهای پاراکلینیک، مشاوره تحصیلی، مشاوره ازدواج و رفتاری، نوروفیدبک، شوک درمانی، ترک اعتیاد، ویزیت در منزل، آموزش خانواده بیماران و درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی با ضریب اشغال تخت 98درصد ارائه می شود و از سال 1392تاکنون، با کمک طرح تحول نظام سلامت، 80درصد بخش های درمانی و اداری این مرکز با جدیدترین امکانات عمرانی روز بازسازی شده است.

همچنین با توجه به اینکه این مرکز به عنوان اورژانس روانپزشکی جنوب کشور نیز شناخته شده است، پذیرای بیمارانی از استان های همجوار نظیر بوشهر، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد است./101

1398/01/21