۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
خدمتی دیگر از دانشگاه علوم پزشکی شیراز: آغاز به کار درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بانو «پروین دالکی» در شیراز

آیین بهره برداری از درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بانو «پروین دالکی» در مجتمع تخصصی و فوق تخصصی قطب الدین شیرازی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مشاور عالی رییس دانشگاه، معاونان و مدیران دانشگاه، نمایندگان مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس و جمعی از نیک اندیشان حوزه سلامت استان فارس، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تقدیر از خانواده بزرگ خیرین سلامت، راه اندازی این درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در مرکز شهر و در کنار یک پارکینگ بزرگ را بسیار مناسب عنوان کرد و افزود: تشکر از مردم و نیکوکاران، تشکر از خداست زیرا این افراد با خدا معامله کرده اند.

دکتر «علی بهادر» اضافه کرد: با توجه به اینکه استان فارس مرکز جنوب کشور است و بیماران از چهار استان جنوبی برای درمان به استان فارس مراجعه می کنند، نیکوکاران همانند گذشته در ساخت و راه اندازی مراکز مختلف درمانی مانند بیمارستان ویژه کودکان و ارتقای سلامت مردم استان، دانشگاه علوم پزشکی را همراهی کنند.

رییس دانشگاه اظهار امیدواری کرد با راه اندازی این مراکز، از بار مراجعه بیماران به درمانگاه های شهید مطهری و امام رضا(ع) کاسته شود و مردم این منطقه از شهر شیراز از خدمات این مرکز تخصصی و فوق تخصصی استفاده کنند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز حمایت نیکوکاران از بخش حوزه بهداشت و سلامت را مهم توصیف کرد و گفت: امروزه مهارت پزشکان و حمایت خیرین تامین سلامت فارس باعث شده شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور معرفی شود.

مهندس «علی اکبری» نیکوکاران را به سرمایه های جامعه دانست و افزود: افتخار داریم که خیرین تامین سلامت فارس در امر ساخت و ساز مراکز بهداشتی و درمانی رتبه‌های برتر کشوری را به خود اختصاص می دهند.

او اضافه کرد: همه ما مدیون نیک اندیشانی هستیم که به واسطه اقدام نیک آنان مجمع خیرین سلامت توانسته است هر ساله تعداد زیادی از نیکوکاران کشور را برای ارایه خدمات به نیازمندان جذب کند.

اکبری ادامه داد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، خیرین کشور یکی از سرمایه‌های این مملکت به شمار می‌روند و هیچ وقت نباید تلاش آنان فراموش شود.

تلاش دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای ایجاد کلینیک های سلامت محور

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یکی از آرزوهای دیرینه حوزه سلامت دانشگاه را راه اندازی و بهره برداری از چنین مرکزی در این قسمت از شهر شیراز عنوان کرد و گفت: پس از تعطیلی بیمارستان قطب الدین و راه اندازی بیمارستان جدید در شهر صدرا که یکی از مجهزترین بیمارستان های کشور در زمینه سوختگی است، همه تلاش داشتند تا این مکان و این محیط به مرکزی برای ارایه خدمات درمانی در سطح مناسب و در شان مردم، تبدیل شود.

دکتر «عبدالخالق کشاورزی» افزود: فاز نخست این مرکز امروز با حمایت وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و یکی از نیک اندیشان سلامت راه اندازی می شود.

او اضافه کرد: تلاش می کنیم با اقدامات مناسب در سال 98 مردم این منطقه از ارایه خدمات در زمینه کلینیک های قلب و عروق، دیابت، فشار خون و سایر مسایل موجود، بهره مند شوند.

معاون درمان دانشگاه ادامه داد: 60 مطب یا اتاق پزشک در این مرکز قابل بهره برداری است و اصرار ما این است که بتوانیم کلینیک های سلامت محور در این مرکز طراحی کنیم و با کمک معاونت بهداشت دانشگاه و کمک متخصصان و اساتید دانشگاه، خدمات پیشگیری و ارتقای سلامت در کنار خدمات درمانی به مراجعان ارایه شود.

دکتر کشاورزی همچنین از بهره برداری بزرگترین مرکز دندانپزشکی شبانه روزی دانشگاه در حوزه درمان و مرکز آموزش احیای قلبی عروقی به عنوان تنها مرکز متمرکز کشور، در این محل خبر داد و نقطه قوت دانشگاه را تلاش برای ارتقای سلامت در نقاط مختلف و به ویژه مناطق کمتر برخوردار و محروم عنوان کرد.

او از تلاش های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نیک اندیشان حوزه سلامت فارس برای بهره برداری و استفاده بهینه از پروژه های حوزه سلامت، تقدیر کرد.

کمک هزار و 400 میلیارد تومانی نیک اندیشان به حوزه سلامت فارس

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس با تقدیر از خانواده بزرگ خیرین حوزه سلامت که کمک های زیادی به این حوزه کرده اند، گفت: اگر همت، حضور و تلاش خیرین سلامت نبود شاید چالش های زیادی در مسایل مختلف حوزه سلامت داشتیم.

دکتر «علی اکبر رامجردی» افزود: در هر جایی که به خانواده بزرگ خیرین اعلام نیاز شده، آنان حاضر بوده اند و این مرکز سومین کار خیری است که در این مجتمع انجام شده است.

او در ادامه از نیک اندیشان عرصه سلامت خواست تا حضور و حمایت خود را از این مرکز و حوزه سلامت ادامه دهند.

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس اضافه کرد: در مدت 17 سال گذشته، نیکوکاران حوزه سلامت بیش از هزار و 400 میلیارد تومان در حوزه سلامت استان فارس هزینه کردند که ارزش آن بسیار بیشتر از اعداد و ارقام است؛ از این مبلغ نزدیک به 800 میلیارد تومان در حوزه درمان بوده است.

دکتر رامجردی همچنین از مشارکت نیک اندیشان سلامت در ساخت و راه اندازی 54 پایگاه اورژانس و بیش از سه هزار تخت بیمارستانی در استان فارس، خبر داد.

درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی مرحومه بانو پروین دالکی با زیربنای دو هزار و 400 مترمربع و اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان شامل هفت میلیارد از سوی خانواده نیک اندیش سلامت بانو پروین دالکی و سه میلیارد از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در سه طبقه، امروز بیست و دوم اسفند وارد چرخه سلامت فارس شد./102

1397/12/22