۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
پرداخت پاداش برترین ‌های ارزیابی تحول اداری دانشگاه در سال 1396

پاداش واحدهای محیطی دانشگاه که در ارزیابی تحول اداری سال 1396 در سطح استان فارس، بالاترین امتیاز را کسب کرده و به ‌عنوان برترین‌ها انتخاب شده‌اند، واریز و دستورالعمل مربوط نیز، به این واحدها ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اعلام این خبر و قدردانی از تلاش مدیران و همکاران واحدهای کسب کننده عنوان های برتر، گفت: این ارزیابی‌ها به صورت سالانه، بر اساس هشت محور کلیدی در اصلاح نظام اداری، شامل «توسعه دولت الکترونیک»، «صیانت از حقوق شهروندی»، «سلامت اداری»، «آموزش و توانمندسازی»، «رسیدگی و پاسخگویی به شکایات»، «مستندسازی و اصلاح فرایندها»، «مدیریت سبز» و «کاهش تصدی‌گری» انجام می شود.

دکتر «مهرداد شریفی» افزود: واحدهای دانشگاه در قالب پنج گروه شامل بیمارستان ‌ها و مراکز آموزشی و درمانی شیراز، بیمارستان ‌های شهرستان ها، شبکه ‌های بهداشت و درمان و مراکز بهداشت شیراز، دانشکده‌ها و همچنین درمانگاه‌ها، ارزیابی می شوند.

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه نیز، هدف از ارزیابی‌های سالانه تحول اداری را پیاده ‌سازی نقشه راه اصلاح نظام اداری و اسناد بالادستی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عنوان کرد و گفت: در سال جدید به نحوی برنامه ‌ریزی‌ می کنیم که دانشگاه پیش از ارزیابی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، به خودارزیابی بپردازد و آمادگی لازم برای ارزیابی های برون سازمانی را کسب کند.

دکتر «نرجس السادات نسبی» با بیان اینکه در برنامه ‌ریزی ‌ها مقرر شده است که ارزیابی واحدهای محیطی، گسترده ‌تر، منطقی ‌تر و جامع‌ تر برگزار شود، افزود: با یک نگرش سیستمی، یکپارچه و با هدف مدیریت و بهره وری منابع در ارزیابی ‌ها، تمام ابعاد عملکردی واحدها تا آنجا که امکان دارد، مدنظر قرار می گیرد.

او علام کرد: همایش تقدیر از برترین های تحول اداری سال های 1396و 1397 به صورت همزمان برگزار و نشان و سپاسنامه واحدهای منتخب، اهدا می شود.

برای نمایش اطلاعات واحدهای برتر دانشگاه در گروه های پنجگانه، اینجا کلیک کنید.

1397/12/22