۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
شرکت 61 هزار سفیر سلامت فارس در آزمون خطرسنجی سکته های قلبی و مغزی

با هدف تشویق کتابخوانی و توسعه و ترویج آموزش سفیران سلامت خانواده، یک دوره مسابقه برای سفیران سلامت خانواده در سراسر استان فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه گفت: برنامه ملی خود‌مراقبتی به عنوان‌ پنجمین برنامه ملی تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است که بر افزایش آگاهی، مسوولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تامین، حفظ و ارتقای سلامت تاکید می کند.

«بهنام لشگرآرا» افزود: بر این اساس از هر خانواده یک نفر پس از گذراندن آموزش های لازم به عنوان سفیر سلامت خانواده انتخاب می شود تا علاوه بر توانمندسازی در اصول خودمراقبتی، بتواند آموزش های لازم را به سایر اعضای خانواده خود منتقل کند.

او ادامه داد: این مسابقه که در 710 مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت و خانه های بهداشت با کمک بهورزان و مراقبین سلامت برگزار شد، 61 هزار و 525 سفیر سلامت خانواده در آزمون خطرسنجی سکته های قلبی و مغزی شرکت داشتند و از 45 هزار و 825 سفیر سلامتی که به سوالات پاسخ صحیح داده بودند، به 710 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

لشگرآرا اضافه کرد: با همکاری گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه و به همت کارشناسان گروه آموزش و ارتقای سلامت شهرستان ها، این مسابقه برای سفیران سلامت خانواده در سراسر استان برگزار شد./105

1397/12/22