۱۳۹۸ شنبه ۲۶ مرداد
آغاز به کار کلینیک تخصصی یووییت در شیراز

کلینیک تخصصی بیماری یووییت (Uveitis) در مرکز چشم پزشکی پوستچی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس مرکز چشم پزشکی پوستچی گفت: بیماری یووییت به التهاب داخل چشمی گفته می‌ شود که در بسیاری از موارد ناشناخته باقی می ماند و می تواند تاثیر دائمی بر روی بینایی داشته باشد، این بیماری در صورت درمان نشدن، منجر به نابینایی افراد شود.

دکتر «محمد حسین نوروززاده» افزود: علت های متعددی برای یووییت مطرح می شود که مهمترین آنها بیماری های «روماتیسم» و «بهجت» است؛ این بیماری ‌ها به دلیل عوامل قارچی، انگلی، ویروسی و گاهی به دلیل سیستمیک در نقاط دیگر بدن و آسیب به چشم ظاهر می شود.

استادیار گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در این کلینیک اختصاصی برای درمان این بیماری پیچیده از سیستم تشخیصی و درمانی همه جانبه و گروهی استفاده می شود و در کنار اساتید گروه چشم، از حضور اساتید گروه روماتولوژی نیز استفاده می شود.

او ادامه داد: در حالتی که سیر یووییت آهسته باشد، ممکن است ظاهر چشم طبیعی به نظر برسد و تنها با معاینه دقیق، التهاب داخل چشم مشخص می شود؛ برای درمان بعضی از انواع این بیماری ممکن است بیمار تا پایان عمر تحت نظر چشم پزشک قرار گیرد.

دکتر نوروززاده با اشاره به پیش بینی تمامی امکانات تشخیصی و درمانی در این کلینیک گفت: امید است با راه اندازی این کلینیک تخصصی در کمترین زمان ممکن به تجربه کافی در زمینه درمان این دسته از بیماران برسیم و بتوانیم در جایگاه بالاتری نسبت به سایر مراکز درمانی کشور در این بخش قرار گیریم.

کلینیک تخصصی یووییت روزهای سه شنبه هر هفته از ساعت هفت و 30 دقیقه تا ساعت 9، در مرکز چشم پزشکی پوستچی دایر است./101

1397/11/23