حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي
بررسی زمینه های ارتقای سلامت نوجوانان با تعامل مشترک دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اداره آموزش و پرورش

کمیته اجرایی سلامت مدارس با هدف تصمیم گیری و ارائه مداخله های راهبردی، با حضور مدیران ارشد اداره کل آموزش و پرورش و معاونت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه گفت: دوران نوجوانی سنی بسیار مهم در شکل گیری شخصیت اجتماعی انسان است، از این رو آنچه که در مورد این دوره باید بدانیم، شیوه برخورد صحیح با نوجوان و آماده کردن آنان برای وارد شدن به این دوره سنی است.

دکتر «سیروس وجدانیان» نوجوانی را دوران انتقال از کودکی به جوانی عنوان کرد و از تشکیل کمیته اجرایی سلامت نوجوانان و مدارس با همکاری تمامی معاونت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اداره کل آموزش و پرورش استان فارس برای سیاستگزاری و تقویت همکاری های بین بخشی و سرعت بخشیدن به روند خدمات مراقبتی و ارتقای سواد سلامت دانش آموزان، پدر و مادرها و مربیان مدارس و توسعه مدارس مروج سلامت خبر داد.

او ادامه داد: بر اساس طرح های پیشنهادی معاونت های هر دو دستگاه، برنامه ریزی برای اجرای برنامه های مراقبتی نوجوانان، والدین و ارتقای آموزش سلامت این دو گروه هدف، پیگیری می شود.

مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز، گفت: با توجه به نیاز حمایت تغذیه ای و پیگیری مراقبت های سلامت دانش آموزان، به ویژه دانش آموزان مدارس حاشیه شهر، مناطق روستایی و مدارس شبانه روزی، نسبت به اجرای برنامه های نظارت، پایش و ارزیابی مستمر با حضور تیم سلامت در این مدارس اقدام می شود.

دکتر «معصومه صفاری» افزود: همچنین بر اساس دستور رییس دانشگاه و مدیرکل آموزش و پرورش استان، تشکیل نشست هماهنگی با مجمع خیرین هر دو سازمان، برای جلب حمایت آنان از دانش آموزان کم بضاعت، در حال پیگیری و انجام است.

او ادامه داد: ارزیابی سلامت بلوغ و باروری دختران، از جمله طرح های اجرایی و پیشنهادی این نشست بود که در فاز نخست اجرای طرح، با توافق دو دستگاه و با همکاری استادان گروه باروری، سلامت روان و تغذیه، نسبت به تکمیل شناسنامه سلامت باروری دختران در مدارس شبانه روزی مقاطع متوسطه یک و دو اقدام می شود.

دکتر صفاری با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان مامایی و مسوولان گروه های سلامت نوجوانان و مدارس تمامی شبکه های بهداشت و درمان، عنوان کرد: اجرا و گسترش طرح حرکت های اصلاحی در راستای حفظ ارگونومی، سلامت استخوان و مفاصل در دانش آموزان با همکاری مشترک دو دستگاه، در دستور کار کمیته قرار دارد./103

1397/10/22