حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
بررسی راهکارهای خدمت رسانی به بیماران بدون صاحب در بازدید معاون اجتماعی دانشگاه از پارک سلامت روان

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همراهی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و سایر مدیران حوزه معاونت اجتماعی، از پارک سلامت روان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «کرامت الله افراشی» طی بازدیدی چند ساعته از وضعیت خدمات، امکانات و بیماران مستقر در پارک سلامت روان، از نزدیک با توانمندی ها و اهداف و امکانات این موسسه آشنا شد.

در این بازدید، راه های همکاری مشترک برای کمک به بیماران و سالمندان بدون صاحب بررسی و تفاهم نامه ای در این خصوص تنظیم شد.

به موجب این تفاهم نامه مقرر شد پارک سلامت روان پس از دریافت مجوزهای لازم از سازمان بهزیستی استان، نسبت به اسکان و ارائه خدمات به بیماران بدون صاحب مستقر در بیمارستان های تابعه علوم پزشکی اقدام کند./101

1397/10/22