۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
دبیر کمیته تدوین، بومی سازی و نظارت بر گایدلاین دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دبیر کمیته تدوین، بومی سازی و نظارت بر گایدلاین دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عممی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «عبدالخالق کشاورزی»؛ معاون درمان دانشگاه، خطاب به دکتر «بهنام کشاورز»، آمده است:

پیرو پیشنهاد رئیس محترم کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات مصرفی بیمارستانی دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان دبیر کمیته تدوین، بومی سازی و نظارت بر گایدلاین دانشگاه (به صورت تمام وقت) منصوب می گردید. امید است با استعانت از الطاف الهی و با حضور فعال در جلسات مربوطه، در جهت پیگیری اجرای دقیق مصوبات کمیته در مراکز تابعه و تدوین و بومی سازی راهنماهای طبابت بالینی همکاری و مشارکت لازم را مبذول فرمائید.

دکتر عبدالخالق کشاورزی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز