حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ جمعه ۲ فروردين
بررسی راهکارهای توسعه خدمات سلامت در قیروکارزین، در نشست مشترک اعضای هیات رئیسه دانشگاه و مسوولان شهرستان

در ادامه سفر اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شهرستان قیروکارزین، نشست مشترکی با مسوولان این شهرستان برگزار شد و راهکارهای توسعه خدمات سلامت، مورد تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه که از ابتدای صبح امروز، به همراه اعضای هیات رئیسه، به مناطق غرب فارس سفر کرده است، پس از حضور در شهرستان قیروکارزین و تشکیل نشست در فرمانداری این شهرستان، از بیمارستان امام محمد باقر(ع) و پروژه الحاقی این بیمارستان بازدید کرد.

این سفر با تشکیل نشست جمع بندی، با حضور مسوولان شهرستان قیروکارزین و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، ادامه یافت.

در این نشست، «کوروش کرمپور حقیقی» نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین «اکبری» امام جمعه قیروکارزین و «یدالله خورشیدی» بخشدار افزر، مهم ترین درخواست های خود را در حوزه سلامت، با مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در میان گذاشتند.

نگاه ویژه به تامین اعتبار پروژه های سلامت شهرستان، جذب نیرو در حوزه سلامت شهرستان، ساخت اقامتگاه همراه بیمار، توسعه پایگاه های اورژانس شهری، توسعه خدمات خانه های بهداشت، سرعت بخشیدن به روند پیشبرد پروژه های مراکز خدمات جامع سلامت بالای پنجاه درصد پیشرفت فیزیکی و پرداخت معوقات در حوزه سلامت، از جمله مسایل مطرح شده در این نشست بود که مقرر شد مورد بررسی اعضای هیات رئیسه دانشگاه قرار گیرد.

اعضای هیات رئیسه دانشگاه در ادامه از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی کارزین و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت امام شهر بازدید کردند.

مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی کارزین دارای بخش های مامایی، آزمایشگاه، بهداری، تزریقات، دندانپزشکی و ارائه خدمات اورژانس است که در این بازدید، دکتر بهادر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، روند ارائه خدمت در این مرکز را در گفت و گو با کارشناسان و مراجعان، از نزدیک بررسی کردند.

همچنین مرکز خدمات جامع سلامت امام شهر، با دارا بودن بخش های مامایی، آزمایشگاه، بهداری، تزریقات، بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها، از نگاه اعضای هیات رئیسه دانشگاه ارزیابی شد.

بررسی خدمات دارویی در این دو مرکز، از دیگر اقدامات این بازدید نظارتی بود.

دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو، دکتر «علیرضا صحراگرد» مشاور رئیس دانشگاه و رئیس حوزه ریاست، دکتر «سید حسام الدین نبوی زاده» مشاور عالی معاون درمان، دکتر «اکبر اجرائی» مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر «سالار خواجه پور» سرپرست مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی» در این سفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز را همراهی می کنند./101

1397/10/15