۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در قیر و کارزین: تمام تلاش مجموعه سلامت استان، رفع نیازهای حوزه بهداشت و درمان، به ویژه در مناطق محروم است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سفر به شهرستان قیروکارزین و در جمع مسوولان این شهرستان، گفت: تمام تلاش مجموعه سلامت استان، رفع نیازهای حوزه بهداشت و درمان، به ویژه در مناطق محروم است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیات رئیسه، از ابتدای صبح امروز، به مناطق غرب فارس سفر کرده است تا از نزدیک بر روند ارائه خدمات سلامت در این منطقه نظارت کند.

این سفر با حضور در شهرستان قیروکارزین و تشکیل جلسه مشترک با مسوولان این شهرستان، آغاز شد.

دکتر بهادر در این نشست، با اشاره به تلاش هایی که برای توسعه خدمات سلامت در استان و افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشت و درمان می شود، بر اهمیت این تلاش در مناطق محروم و بخش های دورتر از مرکز استان، تاکید کرد.

او پزشکان متخصص داخلی، کودکان، زنان و جراحی را اولویت دارترین حوزه های تخصصی برشمرد که تلاش شده تا زمینه حضور آنان در مناطق مختلف استان و رفع نیازهای مردم به خدمات درمانی فراهم شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر اهمیت همراهی و همدلی مسوولان شهرستان ها و همچنین نیک اندیشان با پزشکان اعزامی، برای افزایش حضور و ماندگاری آنان در شهرستان تاکید کرد.

«احد امیری قره قانی»؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین نیز در این نشست که با حضور «کورورش کرمپور حقیقی» نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین «اکبری» امام جمعه قیروکارزین، «علی محمد کریمی» فرماندار شهرستان و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد، گزارشی از روند پیشبرد خدمات سلامت در شهرستان را ارائه کرد.

راه اندازی داروخانه شبانه روزی با همکاری معاونت های توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و معاونت غذا و دارو، پیشرفت 75 درصدی پروژه ساختمان الحاقی بیمارستان امام محمدباقر(ع) با دو هزار و صد مترمربع زیربنا، فعال شدن کلینیک دیابت شهرستان، توزیع پزشکان عمومی و متخصص و تجهیز سه پانسیون پزشکان مستقر در بیمارستان، از جمله موارد ارائه شده در این نشست بود.

اعضای هیات رئیسه دانشگاه در ادامه، از بیمارستان 32 تخت خوابی امام محمدباقر(ع) قیروکارزین بازدید کردند.

در این بازدید، درمانگاه تخصصی، بخش های تریاژ و دیالیز این بیمارستان مورد نظارت اعضای هیات رئیسه دانشگاه قرار گرفت و دستورات لازم در زمینه توسعه خدمات، صادر شد.

گفت و گو با بیماران همراهان آنان و آگاهی از نظرات در زمینه ارائه خدمات، نظارت بر حضور پزشکان و فرآیندهای خدمات رسانی، از جمله اقدامات این بازدید بود.

همچنین دکتر «بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به همراه اعضای هیات رئیسه و مسوولان شهرستان قیروکارزین، از پروژه ساختمان الحاقی بیمارستان امام محمدباقر(ع) بازدید کرد.

برای این پروژه، خدماتی نظیر راه اندازی بخش ویژه نوزادان، زایشگاه، جراحی، احیای قلبی و استریل در نظر گرفته شده و با بهره برداری از آن، تعداد تخت های بیمارستان کنونی شهرستان، به 64 تخت افزایش می یابد.

دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو، دکتر «علیرضا صحراگرد» مشاور رئیس دانشگاه و رئیس حوزه ریاست، دکتر «سید حسام الدین نبوی زاده» مشاور عالی معاون درمان، دکتر «اکبر اجرائی» مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر «سالار خواجه پور» سرپرست مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی» در این سفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز را همراهی می کنند./101

1397/10/15