تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها
۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در بازدید از مرکز تحقیقاتی «مدولاسیون عصبی و درد» اعلام کرد:
استقبال و حمایت دانشگاه از راه اندازی مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی با همکاری بخش خصوصی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در بازدید از مرکز تحقیقاتی «مدولاسیون عصبی و درد»، از استقبال و حمایت دانشگاه در خصوص ورود بخش خصوصی به عرصه پژوهش های علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در این بازدید، دکتر «عباس رضائیان زاده» با ابراز خرسندی از ورود پزشکان متخصص و پژوهشگران جوان در بخش خصوصی به عرصه پژوهش های پزشکی گفت: حرکت بخش خصوصی علوم پزشکی به سمت تاسیس مراکز تحقیقاتی، قابل تحسین و تقدیر بوده و با توجه به ویژگی ها و توانمندی های این بخش، امکان انجام پژوهش های علوم پزشکی با بهره وری بیشتر و صرف هزینه های کمتر وجود دارد.

او در پاسخ به اعلام نیازهای این مرکز عنوان کرد: این معاونت، آمادگی پشتیبانی و حمایت های قانونی همه جانبه از مراکز تحقیقاتی خصوصی را به شرط تبعیت کامل آنها از آیین نامه های شیوه فعالیت و ارزیابی مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی کشور که از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده را دارد.

دکتر رضائیان زاده فراهم آوردن امکان استفاده از آزمایشگاه مرکزی، مرکز پزشکی مقایسه ای و تجربی، پذیرش متقاضیان پسادکترا، دسترسی به نرم افزار پژوهشیار و همکاری با آن گروه از اعضای هیات علمی دانشگاه که مایل به عضویت در مراکز تحقیقات خصوصی هستند را از جمله حمایت های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برشمرد که در چارچوب قوانین و ضوابط موجود، امکان پذیر است.

دکتر «نگار آذرپیرا»، دبیر شورای عالی مراکز تحقیقاتی دانشگاه و رییس برج پژوهشی محمد رسول الله(ص) نیز اعلام کرد: مراکز تحقیقاتی دانشگاه و مجموعه برج پژوهشی محمد رسول الله (ص)، آمادگی همکاری های متقابل با مراکز تحقیقاتی خصوصی را دارند.

در این بازدید، دکتر «علی رزم کن»، رییس مرکز مدولاسیون عصبی و درد، ضمن قدردانی از معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و هیات همراه، به ارائه دستاوردهای پژوهشی و فعالیت های علمی این مرکز پرداخته و درخواست ها و نیاز های آن را نیز مطرح کرد.

در این برنامه بازدید، علاوه بر دکتر «نگار آذرپیرا» دبیر شورای عالی مراکز تحقیقاتی دانشگاه و رییس برج پژوهشی محمد رسول الله(ص)، دکتر «امید فاضل زاده»، رییس گروه توسعه و ارزیابی مراکز و فعالیت های تحقیقاتی دانشگاه نیز، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه را همراهی می کرد.

مرکز مدولاسیون عصبی و درد، نخستین مرکز تحقیقات خصوصی علوم اعصاب بالینی و بنیادی است که از سوی جمعی از متخصصان رشته های جراحی مغز و اعصاب، نورولوژی، علوم اعصاب، روانپزشکی، رادیولوژی، فیزیک و مهندسی پزشکی، توانبخشی و دیگر رشته های مرتبط، در سال 1397 و در شیراز تاسیس و موفق به دریافت موافقت اصولی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است./ د.ا.فاضل زاده

1399/11/07