حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ جمعه ۲۳ آذر
بیانیه کانون بسیج جامعه پزشکی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

کانون بسیج جامعه پزشکی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال بیانیه ای، شانزدهم آذر روز دانشجو را گرامی داشتند.

بیانیه کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه به مناسبت 16 آذر روز دانشجو و مبارزه با استکبار جهانی

کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در بیانیه ای فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو و مبارزه با استکبار جهانی را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن این بیانیه آمده است:

16 آذر پرتو اسلام عزیز است؛ شاید آن روز که سنگ فرش‌های دانشکده فنی دانشگاه تهران به خون سه شهید دانشجو رنگین شد، سردمداران استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار، گمان نمی‌کردند که این روز، نقطه آغازین جنبشی خواهد بود که از قلب آن چمران‌ها، علم‌الهدی‌ها، باکری‌ها و به پا خواهند خاست و هیمنه پوشالین امپراطوری شرق و غرب را در هم خواهند شکست.

اکنون دانشگاه و جنبش دانشجویی مسلمان در حالی شصت و پنجمین سال پس از شهادت آن سه دانشجو توسط مزدوران آمریکا را پشت سر می‌گذارد که کوله‌باری از تجربیات تلخ و شیرین را با خود به همراه دارد؛ یک روز 15 خرداد 1342 و همراهی با نهضت مردم، یک روز جانفشانی و بیدارگری در راه انقلاب اسلامی،‌ زمانی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان 57 و زمانی دیگر مجاهدت خالصانه در دفاع مقدس از اسلام و میهن.
امروز، جنبش دانشجویی مسلمان با بهره‌گیری مستمر از آموزه‌های اسلام ناب محمدی (ص) که در عصر حاضر توسط حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تبیین و بازگو شده است،‌ قله‌های رفیع علم و فناوری را توام با ارزش‌های اخلاقی و دینی فتح کرده و در عمل به داعیه‌داران جدایی دین و وحی از عقل و علم ثابت نمود که تنها راه تحقق پیشرفت و کارآمدی جوامع مختلف،‌ حرکت در مسیری است که خداوند متعال برای انسان‌ها مشخص کرده و عمل به فرامین الهی شرط لازم و کافی جهت رشد و تعالی همه جانبه بشر امروز است.
اساتید و دانشجویان پاک سرشت ایران اسلامی، با درک صحیح از موقعیت و نعمت بی‌نظیری که در دست ایشان به امانت قرار گرفته و با تمسک به روح آرمانگرایی، حقیقت‌جویی و بیدارگری که در نهاد دانشگاهیان قرار دارد؛ تمام تلاش خود را در راه جهاد علمی و عملی جهت سرافرازی روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی بکار بسته و به حول و قوه الهی و با مدد از ارواح طیبه شهداء، سنگرهای رشد و ترقی را یک به یک فتح خواهند نمود.
حرکت رو به جلو جوانان و دانشگاهیان در تولید علم و دانش در کشور عزیزمان، به الگویی بی‌بدیل و عنصری الهام‌بخش برای همه ملت‌های جهان به خصوص مسلمانان دنیا تبدیل شده و از این منظر بایستی اذعان داشت که موج بیدارگری و عزت‌خواهی جنبش دانشجویی مسلمان،‌ مرزهای جغرافیایی ایران را در نوردیده و عرصه‌ای جدید از چالش بین آزادی‌خواهان جهان و مستکبران عالم را رقم زده است، عرصه‌ای که به فضل پروردگار، در نهایت به برقراری همه جانبه عدالت و پیروزی صالحان خواهد انجامید.

به رغم تلاش سابقه‌دار بدخواهان برای القای ناامیدی و شکست در جامعه و دانشگاه‌ها،‌ روح نشاط و خودباوری همچون خونی تازه در رگ های دانشگاهیان و ملت شریف ایران جریان داشته و موفقیت‌های پی‌درپی مردم ایران در عرصه‌های گوناگون علم و فناوری، خود سندی محکم و موثق بر این مدعی است.

پیوند ناگسستنی اساتید، دانشجویان و دانشگاهیان با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، روز به روز مستحکم‌تر شده و به عنوان عضوی جداناپذیر از پیکره ملت شریف ایران، همچون گذشته مهم‌ترین وظیفه و رسالت خود را در دفاع از کیان انقلاب و تلاش برای کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌دانند و در این رهگذر، پیروی از منویات رهبر فرزانه انقلاب و کوشش برای تحقق مطالبات ایشان را سرلوحه تمام برنامه‌های خود برای تحقق عزت و اقتدار ایران اسلامی قرار خواهند داد.

کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

بیانیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در بیانیه ای فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن این بیانیه آمده است:

16 آذر ماه موسم یادبود از انسان‌های دل آگاهی است که ظلمت حاکم بر محیط پیرامون را شناختند و برنتافتند و در مقابل آن قد علم کردند؛ در مقابل، حکام جور زمان چه ساده اندیشانه دست به حذف آن‌ها زدند به این امید که خاطرشان در یادها دفن شود، فارغ از اینکه آن‌ها بذری بودند در دل تاریخ که به بار نشستند و ثمرات آن خواب را از چشمان فرعون‌های زمان ربودند و خود سرمشقی شدند برای سایر آزادی خواهان در گوشه گوشه جهان که پایه‌های استکبار را به لرزه درآوردند.

این مبارزه با ظلم و جور و ایستادگی ِ باورمندانه‌، خود سرآغاز مسیری شد که با به ثمر نشستن انقلاب به اوج خود رسید و چهل سال رهرو راهی شدیم به علمداری حضرت روح‌الله(ره) و جانشین فرزانه‌اش حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، به سمت قله‌های عزت و اقتدار به حرکت درآمدیم.

حرکت در مسیری صعب‌العبور و گردنه‌های سختی که با کارشکنی همیشگی دشمنان قسم‌خورده سخت و ناممکن می‌نمود، اما مجاهدت مجاهد مردانی در سنگر دانش و علم ناممکن‌ها را به ممکن تبدیل نمود.

پیشرفت‌های شگرفی که به همراه خود سربلندی و افتخار را برای میهن به ارمغان آورد و جز به دو مؤلفه تخصص و تعهد قابل‌ دستیابی نبود و نیست.

و امروز این جامعه دانشگاهی ماست که میراث دار این جریان الهی است، پس باید بر خود فرض بدانیم که قدردان زحمات گذشتگان باشیم و میراث‌دار خوبی در نگهداری آن میراث گران‌بها.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، همواره به ‌عنوان عضوی کوچک در اجرای فرامین داهیانه مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی در دانشگاه و هم به‌ عنوان بازوی اجرایی در جهت پیشبرد سیاست‌های فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی بر خود فرض می‌داند که خالصانه تمام توان خود را در خدمت‌رسانی به جامعه دانشگاهی پرتلاش و انقلابی امروز قرار دهد و با اقدامات به‌ موقع و هدفمند، راه را برای پیشرفت و اعتلای جامعه دانشگاهی مهیا نماید و باشد که سهمی هرچند کوچک همپا و همقدم مجاهدین عرصه علم برداشته باشد.

در پایان 16 آذر روز دانشجو را گرامی می‌داریم و یاد و خاطره تمام شهدای انقلاب اسلامی مخصوصاً شهدای دانشجو را ارج می‌نهیم.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

1397/09/15