حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ جمعه ۲۳ آذر
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز: دانشجویان به عنوان تاثیرگذارترین قشر جامعه به شمار می روند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به مناسبت شانزده آذر روز دانشجو، با ارسال پیامی این روز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «علی بهادر» آمده است:

شانزدهم آذرماه هر سال یادآور حق طلبی، حق خواهی و مبارزه با استکبار دانشجویان در عرصه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و تاثیرگذاری آنان در جامعه است، دانشجویان عزیز با درک شرایط حساس کشور که این شرایط هم ناشی از دشمنی دیرینه استکبار با کشور می باشد، در آن روز شاهد اعتراض دانشجویان به دخالت های آمریکا در مقدرات کشور بودیم و امروز هم باید دانشجویان عزیز بدانند که این شرایط جدید هم به دلیل خصومت استکبار با استقلال و امید به بازگشت دوباره وابستگی سیاسی، اقتصادی و... مملکت ما است.

دانشجویان عزیز باید بدانند که دفاع از استقلال کشور بایستی از همه مطالبات دیگر در این شرایط پررنگ تر باشد، دانشجویان عزیز با حفظ این اصول و به دور از هرگونه وابستگی و با اتکاء به توانمندی های فراوان و آرمان گرائی و آزادی خواهی خود در آینده نزدیک، می توانند مقدرات کشور را به خوبی و زیبائی رقم بزنند و باعث کسب افتخارات بزرگی در جهان شده و رشد و ترقی و آسایش بیشتری را برای کشور به وجود آورند.

مهمترین شرط رسیدن به این هدف مهم، تلاش موثر برای دستیابی به بالاترین درجات علمی و تخصصی و کسب توانمندی و مهارت آموزی و حضور عالمانه در زمینه های تولید و اشتغال خواهد بود، بی تردید دانشجویان به عنوان تاثیرگذارترین قشر جامعه، می توانند با حق جوئی و تلاش در راه استقلال واقعی کشور، جایگاه کشور عزیزمان در جهان را روز به روز بالاتر برده و افتخارات بیشتری نصیب آن نمایند.

دانشجویان عزیز بدانند که مام میهن، هزاران سال را با نشیب و فراز و داشتن روزهای تلخ و شیرین طی کرده است و آنچه باید مدنظر همه ما باشد، یک پارچگی و وحدت ملی است که همه تلاش دشمنان نیز برای از بین بردن وحدت و یکپارچگی ملت است.

دانشجویان کشور در عین حق طلبی و حق خواهی و بالندگی باید حفظ وحدت و یکپارچگی کشور را همواره مدنظر قرار دهند، من که خود دو دوره دانشجویی در قبل و بعد از انقلاب را تجربه کرده ام، شهادت می دهم که خیلی از دشمنی های استکبار از عدم وابستگی کشور و ترس از روئیدن تمدن ایرانی اسلامی از ریشه درخت تنومند تمدن ایرانی است.

با تبریک این روز به دانشجویان عزیز و تلاشگران علم و دانش، یاد و خاطره شهیدان دانشجو را گرامی داشته و از فرزندان عزیزم می خواهم که با کوشش بیشتر در راه کسب علم و توانمندی، مسیر خدمت شایسته تر به مردم کشورمان را هموارتر نمایند.

دکتر علی بهادر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز