حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ جمعه ۲۳ آذر
اعلام نتایج المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شیراز

المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پس از چند هفته رقابت فشرده، قهرمانان خود را شناخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر تربیت بدنی دانشگاه از پایان المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه در مدت یک ماه خبر داد و گفت: این دوره از مسابقات با حضور بیش از 250 دختر ورزشکار در رشته های والیبال دونفره، پرتاب پنالتی بسکتبال، آمادگی جسمانی، پرتاپ پنالتی فوتسال گل کوچک، ضربه پنالتی فوتسال، طناب زنی و دارت، برگزار شد.

دکتر«محسن داوودی» ادامه داد: داوری، سرپرستی و مسوولیت اجرایی این رقابت ها را «ستوده»، «مریم السادات میری»، «منتظر لطف»، «فروزنده زرآور»، «لیلا زرآور» و «فاطمه بهاری» بر عهده داشتند.

او درباره تمرینات مستمر ورزشی دختران دانشجو افزود: این تمرینات با هدف آماده سازی هر چه بهتر و کشف استعدادهای برتر در میان دختران دانشجو برای حضور در مسابقات کشوری المپیاد ورزش های همگانی برنامه ریزی و اجرا می شود.

دکتر داوودی، اعلام کرد: در مسابقات والیبال دو نفره، مقام نخست تیمی به «نغمه ابراهیمی» و «زینب شاهسونی»، مقام دوم تیمی به «نازنین زهرا کارگر» و «میترا سادات حسینی» و مقام سوم تیمی به « نرجس مقیمی و سحر آبسالان» رسید.

او با بیان اینکه در مسابقات پرتاب پنالتی بسکتبال، «فاطمه خرمی»، «مهرناز باقری» و«فاطمه زارع» به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند، درباره مسابقات آمادگی جسمانی گزارش داد: در مسابقات آمادگی جسمانی مقام نخست« زهرا کیانوش» مقام دوم«زینب خالقی» و مقام سوم به« فاطمه ایمانی زاده» رسید.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه، گفت: در مسابقات پرتاب پنالتی فوتسال گل کوچک، «آمنه محمودی»، «فاطمه جوی» و «ساغر فهندژ سعدی» به ترتیب مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دادند، همچنین در ضربه پنالتی فوتسال «فاطمه نیکخواه»، «عالیه نگهداری» و «محدثه میمندی و شادی زارع» به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

دکتر داوودی، افزود: در رشته طناب زنی، « زهرا میرزایی»، «فاطمه مسعودی» و «زهره روحانی» به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند و در رشته دارت، «زهرا اسفندیاری»، «زهرا دانشور» به ترتیب مقام اول و دوم و «فاطمه طهماسبی و مریم آزادپور» مقام سوم مشترک را از آن خود کردند.

این مسابقات در مجموعه های ورزشی غدیر، ولایت و امام علی(ع) انجام شد./103

1397/09/14