حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ جمعه ۲۳ آذر
10هزار کیلوگرم دارو و مکمل قاچاق و تقلبی به ارزش 100میلیارد ریال در شیراز معدوم شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از امحای 10 هزار کیلوگرم داروی قاچاق، تقلبی، موادمخدر و روانگردان، دست ساز و نیروزا، به ارزش 100 میلیارد ریال در شیراز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمد جواد خشنود» با اعلام این خبر گفت: در هفت ماه نخست سال جاری، حدود 10 هزار کیلوگرم داروی قاچاق، تقلبی، موادمخدر و روانگردان، دست ساز و نیروزا، به ارزش 100میلیارد ریال، با تلاش شبانه روزی نیروهای انتظامی، امنیتی، قضایی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز کشف و در نتیجه با حضور معاون دادستان شیراز معدوم شد.

او با بیان اینکه استفاده از این نوع داروها به سلامت افراد جامعه آسیب می رساند، افزود: بیشتر دارو‌های کشف شده، قاچاق، تقلبی و دست ساز است که متاسفانه اکثر افراد با هدف پرورش اندام، چاق کننده و لاغری از آن‌ استفاده می کنند که اثرات سوءمصرف و عوارض جانبی فراوانی از جمله بیماری‌های قلبی، گوارشی، کلیوی و کبدی را به همراه دارد.

دکتر خشنود، با اشاره به اینکه مقادیر زیادی از این داروها در شیراز و صدرا کشف شده است، گفت: امروزه نیاز است مصرف کنندگان، مکمل های غذایی و دارویی خود را صرفا از داروخانه ها تهیه کنند و در دام تبلیغات غیر واقعی نیفتند.

معاون غذا و دارو دانشگاه، از تمام شهروندان تقاضا کرد هنگام خرید دارو و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی به تاریخ مصرف مندرج بر روی بسته بندی محصول و برچسب اصالت نوع وارداتی این فرآوره‌ها توجه و در هنگام خرید با استعلام کد‌های مندرج بر روی برچسب اصالت توجه کنند.

1397/09/14