۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ خرداد
رئیس مجتمع های تخصصی و فوق تخصصی شهید مطهری و امام رضا (ع) منصوب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی جنگجو» به عنوان رئیس مجتمع های تخصصی و فوق تخصصی شهید مطهری و امام رضا (ع) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن حکم دکتر «مهرزاد لطفی» خطاب به دکتر «جنگجو» آمده است:

نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس مجتمع های تخصصی و فوق تخصصی شهید مطهری و امام رضا (ع) منصوب می گردید، تا ان شاءا... با بهره گیری از توانمندی های علمی و اجرائی خود و مشارکت و همفکری اعضاء محترم هیات علمی و همکاری پرسنل محترم نسبت به ارتقاء و اعتلای سطح فعالیت آن مراکز اهتمام جدی به عمل آورید. توفیق روز افزون شما را از خداوند منان مسئلت می نمایم.

اهم وظایف جنابعالی به شرح ذیل می باشد:

1- تکریم اساتید و کارکنان محترم آن مجموعه و تلاش در جهت پرداخت به موقع به ویژه با استفاده از اختیارات کلینیک های ویژه مستقل

2- ساماندهی وضعیت نوبت دهی به بیماران با تاکید بر راه اندازی سامانه نوبت دهی الکترونیک

3- به حداقل رساندن مدت انتظار بیماران جهت ویزیت در درمانگاه و اعلام برنامه حضور بیماران در درمانگاه بر اساس ساعت مشخص

4- برنامه ریزی و آمادگی جهت پذیرش و ارجاع الکترونیک و ایجاد زیر ساخت لازم

5- شرکت مستمر در جلسات ستاد دانشگاه در خصوص بهینه سازی فرایندهای موجود

6- فعال تر نمودن جلسات هیئت مدیره کلینیک ویژه و اتخاذ تصمیمات مناسب در جهت تسهیل ارائه خدمات و ارتقاء رضایتمندی اساتید، کارکنان و بیماران

7- توسعه خدمات تخصصی و فوق تخصصی حسب نیاز درمانی

دکتر مهرزاد لطفی