۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۲ مرداد
بازدید نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز تحقیقات منابع انسانی سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

رییس مرکز تحقیقات منابع انسانی سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از بازدید نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تجهیزات و امکانات این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر «محسن بیاتی» با اعلام این خبر گفت: دکتر «امیرحسین تکیان» نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی دکتر «رامین یعقوبی» نماینده معاونت پژوهشی دانشگاه و دکتر «کاووسی» رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، معاون آموزشی، معاون پژوهشی، رئیس و اعضای مرکز تحقیقات منابع انسانی سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، از نزدیک با تجهیزات و امکانات مرکز تحقیقات منابع انسانی سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی آشنا شد.

او ادامه داد: در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های مرکز تحقیقات منابع انسانی سلامت، راهکارهای ارتقای عملکرد مرکز مطرح و بررسی شد./101

1398/09/11