۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر تلاش بسیجیان برای ترویج برابری و برادری در جامعه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع اعضای هیات رییسه دانشگاه با گرامیداشت هفته بسیج، بسیجیان را به توسعه خدمات رسانی در مناطق محروم فراخواند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی بهادر» با تاکید بر همگامی بسیجیان با شعارهای اسلامی «برابری» و «برادری» گفت: کشور نیاز به بسیج 80 میلیونی دارد، تا به دور از تفرقه افکنی خدمات رسانی شود.

او ضمن تبریک هفته بسیج به همه اساتید و دانشجویان بسیجی برای خدمات رسانی تلاش بدون توقع در عرصه سلامت، بر تشکیل و گسترش فعالیت های بسیج دانشجویی و اساتید، با هدف ارایه خدمت در اردوهای جهادی در مناطق دورافتاده و محروم تاکید کرد.

دکتر بهادر با اشاره به روحیه ستایش شده بسیجیان، ترویج روحیه برابری و برادری در بین مردم را از وظایف بسیجیان دانست و افزود: همگان باید برای ایجاد وحدت و دوری از جناح گرایی و برتری جویی در کشور متحد شویم.

او با اشاره به زندگی نامه تمامی بزرگان جهان که برای خدمت به مردم تلاش بدون توقع انجام می دادند، عنوان کرد: خدمات صادقانه زمانی معنای واقعی دارد که تنها برای رضای خدا باشد و همگرایی مناسب موجب جلوگیری از شکست می شود.

رییس دانشگاه با این تاکید که همه باید تلاش کنند تا مزد کارشان را تنها از خداوند طلب کنند، ابراز امیدواری کرد خداوند تمامی خدمتگزاران را در امر خدمت رسانی به مردم توفیق دهد.

نقش مراکز آموزشی دانشگاه ها در پیشگیری از آسیب های فرهنگی

رییس سازمان جامعه پزشکی فارس نیز در این نشست با اشاره به تاریخچه تشکیل بسیج گفت: بسیج به فعالیت های گسترده و درخشان در جنگ تحمیلی، عملیات های فتح شلمچه و خرمشهر، عملیات های والفجر و کربلا شهره است و در عرصه جنگ نَرم و فرهنگی نیز تلاش می کند تا نقش خود را به خوبی ایفا کند.

دکتر«فرخ بهارلویی» با اشاره به نقش پُررنگ بسیجیان در عرصه های مختلف به ویژه زمان حوادثی مانند سیل، زلزله و بحران ها، به نقش اساتید در جهت دهی صحیح افکار جوانان اشاره کرد و ادامه داد: اساتید می توانند با تکیه بر آموزه های دینی، در مهارت آموزی جوانان و دانشجویان در زمان بحران و غلبه بر ستیزه جویی دشمنان سهیم شوند.

دکتر بهارلویی با ارایه توضیحاتی درباره جنگ نَرم و تهاجم فرهنگی دشمن که با تمام توان تفکر و مذهب ملت به ویژه جوانان را نشانه گرفته است، عنوان کرد: باید دانشگاه ها علاوه بر علم آموزی و دانش ورزی، در جلوگیری از آسیب های فرهنگی ایفای نقش کنند.

او از رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه برای حضور واقعی در بحران های سال جاری تشکر کرد و با بیان اینکه آنان فرماندهان بسیجی عرصه سلامت هستند، گفت: تلاش رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه در بحران های سال جاری، کمتر از تلاش بسیجیان در میدان جنگ نیست و این روحیه بسیجی قابل تقدیر است.

این برنامه به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی از رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه تقدیر کرد./103

1398/09/11