۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۲ مرداد
اندیشه ورزی مسوولان بیمارستان های شیراز برای تعیین راهکارهای مدیریت صحیح هزینه ها

نشست مدیریت اقتصادی «کارا» با هدف بهبود وضعیت اقتصادی مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های شیراز، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این نشست، رییس دانشگاه با بیان نمونه هایی از اصلاح الگوی مصرف در بیمارستان های ایران و جهان و اشاره به بنای اقتصاد کشورهای صنعتی و دارای رشد اقتصادی بر مبنای صرفه جویی، گفت: برای مدیریت مصارف و منابع در هر شرایط اقتصادی، همه ما در همه سطوح، باید احساس مسوولیت کنیم و در دنیا و آخرت، پاسخگو باشیم.

دکتر «علی بهادر» همچنین از همه کارکنان دانشگاه خواست که هیچگونه صرفه جویی سطحی را کوچک نشمارند، چرا که یک صرفه جویی اندک نیز هنگامی که از سوی تعداد زیادی از کارکنان دانشگاه صورت پذیرد، صرفه جویی های بزرگ را به ارمغان می آورد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز درباره این نشست توضیح داد: در این نشست، گروه های دعوت شده از مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های شیراز به همراه یکی از مدیران ستادی حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع، در خصوص راهکارهای عملی مدیریت هزینه بر اساس فصل های بودجه، اندیشه ورزی کردند و گزارش نهایی هر گروه توسط مدیر خدمات پرستاری بیمارستان ارایه شد.

دکتر «مهرداد شریفی» افزود: راهکارهای ارایه شده عمومی و تخصصی که به تصویب این معاونت رسید، در قالب انعقاد تفاهم نامه مشترک کوتاه مدت با مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های شیراز، پیگیری می شود و همین برنامه برای سایر بیمارستان های دانشگاهی استان نیز اجرا می شود.

این نشست با حضور رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیران ستادی این حوزه، روسا، مدیران، مدیران خدمات پرستاری، مدیران حسابداری و کارشناسان بهبود کیفیت بیمارستان ها به مدت یک روز در مجتمع فرهنگی ورزشی ولایت دانشگاه، برپا شد و وضعیت اعتبارات بودجه ای و هزینه کردهای مالی دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت./105

1398/09/10