۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
رئیس اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «حمیدرضا میرزاجانی»، به عنوان رئیس اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن حکم دکتر «محمدجواد خشنود» خطاب به دکتر میرزاجانی آمده است:

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان رئیس اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل منصوب می گردید؛ انتظار می رود با استعانت از ایزد متعال و بهره گیری از توان علمی و تجربه خویش، استفاده از نظرات ارزشمند صاحبنظران و تعامل با سایر مدیران محترم دانشگاه، امور نظارت بر فراورده های طبیعی سنتی و مکمل را سامان بخشیده، در تعامل با تولیدکنندگان، رونق ویژه ای به تولید این محصولات در استان مبذول گردد. توفیق روزافزون جنابعالی را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر محمدجواد خشنود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز