سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
۱۴۰۱ يکشنبه ۸ خرداد
1401/02/21
تمدید مسابقه بزرگ کتابخوانی نماز

از کتاب «نماز در سیره و سخن امام علی علیه السلام»
مخاطبین: گروه سنی 18 سال و بالاتر
آخرین مهلت شرکت در مسابقه: 31 خرداد 1401
نسخه الکترونیکی (فایل PDF )کتاب با بیش از 80% تخفیف به قیمت 100/000 ریال، قابل تهیه فقط از فروشگاه اینترنتی ستاد اقامه نماز به نشانی ketab.namaz.ir
نسخه فیزیکی کتاب با 50% تخفیف به قیمت 270/000 ریال از طریق فروشگاه مرکزی ستاد اقامه نماز، عاملین فروش در استان های منتخب کشور و نیز فروشگاه اینترنتی ستاد به نشانی namazstore.ir
آزمون مسابقه بصورت مجازی و از طریق سامانه محراب به نشانی mehr.Namaz.ir در مدت زمان تعیین شده برگزار خواهد شد.
شرکت کنندگانی که به 90% سوألات مسابقه پاسخ صحیح داده باشند به مرحله قرعه کشی راه یافته و از میان آنان به قید قرعه به 110 نفر هدایای ارزنده ای از سوی ستاد اقامه نماز کشور تقدیم خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره (07132122380)ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی شیراز تماس حاصل بفرمایید.