تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها
۱۴۰۰ يکشنبه ۴ مهر
1400/06/21
تمدید فراخوان جذب هیات علمی ضریب کا/ قراردادی مرکز تحقیقات تروما

نظر به اهداف مراکز تحقیقات مبنی بر گسترش فعالیت های تحقیقاتی و بنا بر مصوبه کارگروه صلاحیت علمی اعضای هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه ، به اطلاع می رساند که مراکز زیر متقاضی جذب هیات علمی پژوهشی ضریب کا / قراردادی می باشند.

نام مرکز تحقیقات

رشته آموزشی مورد نیاز

تعداد ظرفیت

تروما

دکترای تخصصی ایمنی شناسی

داوطلبان می توانند درخواست کتبی، رزومه (CV) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی تا تاریخ 1400/06/30 به آدرس زیر ارسال نمایند. لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا /قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات مورد نظر می باشد. ضمنا افراد در حال تحصیل مجاز به شرکت در این فراخوان نمی باشند.

داشتن حداقل 3 مقاله چاپ شده اصیل در ISI که در آن داوطلب عضو هیات علمی ، نفر اول باشد، الزامی است. مقالاتی که بالاترین ایندکس آن ها در Emerging Sources Citation Index است، مشمول این بند نمی گردند.

آدرس جهت ارسال مدارک : شیراز- خیابان زند - جنب داروخانه هلال احمر - ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز - طبقه هفتم - معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه - امور آموزشی و هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه - صندوق پستی : 1978-71345

تلفن تماس : 32305410-071 داخلی 7386