۱۳۹۹ يکشنبه ۱۶ آذر
1399/08/25
فراخوان جذب دستیاران پژوهش سرباز: مخصوص مشمولین خدمت نظام وظیفه

سالیانه 50 نفر از دانش آموختگان برتر داروسازی و دندانپزشکی عمومی، PhD در رشته‌های علوم پزشکی و کارشناسی ارشد علوم پایه مشمول دوره سربازی با عنوان دستیار پژوهش در مراکز تحقیقاتی پذیرفته خواهند شد.

شرایط لازم برای شرکت در این برنامه عبارتند از:

1-فارغ التحصیلان داروسازی و دندانپزشکی عمومی، PhD در رشته‌های علوم پزشکی و کارشناسی ارشد علوم پایه پزشکی و

2- معدل 16 یا بالاتر و

3چاپ حداقل یک مقاله نمایه شده در نمایه‌ نامه‌های ISI: Web of science یا PubMed: MEDLINE و یا Scopus

تبصره 1پرونده افراد فارغ‌التحصیل از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، کرمان، اهواز، آزاد واحد تهران با معدل 15، که در سوابق تحقیقاتی خود بیش از یک مقاله به عنوان نویسنده داشته باشند، نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

تبصره 2نحوه توزیع بر اساس سوابق تحقیقاتی متقاضی و رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی در ارزشیابی سالیانه که توسط معاونت تحقیقات و فناوری انجام می‌شود، صورت می‌گیرد.

تبصره 3: در حال حاضر با جذب دستیار پژوهش سرباز در مراکز تحقیقاتی استان تهران، استان گیلان، استان مازندران، استان قم، استان قزوین، استان سمنان، استان مرکزی، استان زنجان، استان البرز، استان اصفهان، شهر تبریز، شهر شیراز و شهر مشهد موافقت نشده است واطلاع رسانی با هدف جذب متقاضیان در مراکز سایر دانشگاهها صورت گرفت .

از متقاضیان دعوت بعمل می آید جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده لیست مراکز تحقیقاتی،  ثبت نام و ارسال مدارک لازم به سامانه http://rap.research.ac.ir  معاونت تحقیقات وزارت بهداشت مراجعه نمایند