۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان
بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان
تجلیل از پرستاران بخش های ویژه کووید19 بیمارستان امام خمینی استهبان
از پرستاران بخش های ویژه کووید19 بیمارستان امام خمینی استهبان تجلیل شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی استهبان در شرایطی که ویروس مرموز کرونا هر روز رویی از پیچیدگی‌های خود را نشان می‌دهد و همچنان علم بشر از کشف دارو و واکسن علیه آن عاجز مانده، مدافعان عرصه سلامت نیز هر روز نمایی از فداکاری و ایثار خود را در عرصه خدمت به کشور و نجات جان هم‌ وطنانشان عیان می‌کنند.

همین امر بهانه ای شد تا مسئولین بیمارستان امام خمینی (ره) از پرستاران دو بخش ویژه کووید19 این مرکز تجلیل و قدردانی به عمل آورند. در ابتدای این مراسم که با حضور تیم مدیریت بیمارستان همراه بود سرکار خانم دکتر مطوس رییس بیمارستان گفت: شیوع ویروس کرونا در جامعه، ارزش وجودی فرشتگان نجاتی چون شما را بیش از گذشته عیان کرده است و امروز تمام اقشار از مسئولان تا مردم قدردان ایثار و تلاش مدافعان سلامت هستند. این روزها شما پرستاران و کادر درمانی بیمارستان استهبان در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا هستید و رسالت و تعهد سنگینی در قبال سلامت جامعه به عهده دارید که در این راستا سلامتی خود را نیز در کف اخلاص گذاشته‌اید و ما نیز وظیفه خود دانسته از ایثارگری های شما در جهاد با ویروس کرونا قدردانی کنیم. شایان ذکر است که به منظور تجهیز هر چه بهتر و بیشتر پرستاران این بخش ها، شیلد محافظ صورت در اختیار پرستاران عزیز قرار گرفت.
در ادامه این مراسم مدیر دفتر پرستاری سرکار خانم نصرتی ضمن عرض خسته نباشید به پرستاران این بخش ها برای آنها در ادامه راه خدمت رسانی به این بیماران آرزوی بهروزی و تندرستی کردند. در ادامه مدیر امور مالی بیمارستان جناب آقای فتحی  برای پرستاران این بخش ها آرزوی موفقیت و سربلندی کرده و ابراز امیدواری کردند هر چه زودتر این بحران به اتمام برسد. در پایان مراسم که با حضور تعدادی از کارکنان واحدهای بیمارستان همراه بود از پرستاران بخش های ویژه کرونا با اهدای هدیه یادبود قدردانی به عمل آمد.

1399/09/03
احسان توکلی - روابط عمومی